Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hany evesen lehet ferjhez menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany evesen lehet ferjhez menni?

Figyelt kérdés
16\l vagyok nemsokara 17 es a parom aki 23 eves (termeszetesen ferfi)el akar venni felesegul,mert csak igy tudnek kimenni hozza kulfoldre nyaron,o most is kint van ferbuarban jon haza..kerlek segitsetek
2010. jan. 12. 21:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
76%
te csak 18 évesen mehetsz férjhez,mivel lány vagy,de 16 évesen szülői és gyámhivatali beleegyezéssel hozzámehetsz...sok boldogságot:)
2010. jan. 12. 21:44
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyámhivatalnál nagyon meg kell indokolni, hogy engedélyezzék, szóval várd ki míg 18 leszel, azért úgy sem engedélyezik, mert ki akarsz menni nyáron külföldre.
2010. jan. 12. 21:54
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

Hol van o, hogy csak igy tudsz hozza kimenni kulfoldre???

Hol akartok hazasodni?

2010. jan. 12. 22:02
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
Szüleid akarják? Ha igen, akkor szülői beleegyezéssel hozzámehetsz, így elnyered az (előrehozott) nagykorúságot is. Sok boldogságot!:)
2010. jan. 12. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
16 évesen még az iskoláid sem fejezted be,így munkát még véletlenül sem találhatsz.Ha feleségül mégy a fiúdhoz,akkor teljesen tőle függsz anyagilag és egyéb tekintetben is.Ez még itthon is így lenne,de külföldön méginkább.Mit csinálsz,ha nem sikerül a házasságod? Hogy jössz haza,ha nem enged és neked nincs pénzed,Ha férjhez mégy vezetned kell a háztartást,esetleg gyereket is nevelned.Nem hiszem,hogy erre képes vagy.Gondold meg jól.És ha csak azért akar feleségül venn,hogy nyáron kimehess hozzá,akkor semmiléppen nem okos összeházasodni.
2010. jan. 12. 22:10
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Korai még, gyerek vagy még nagyon. Ez látszik az írásodon is...
2010. jan. 12. 22:11
 7/20 A kérdező kommentje:
csehorszagban dolgozik,nem vagyok gyerek,es nem csinalna ugy hogy nem engedne haza,tobb mint harom eve ismerem...o kerte hogy legyek a felesege nem en akaszkodtam ra...
2010. jan. 12. 22:15
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Kizárt, hogy Csehországba csak úgy mehess ki, ha hozzámész. A lényeg az, hogy így, vagy úgy, de a szüleid engedélye kell hozzá. A házassághoz is és a kiutazáshoz is. Egyik sem tűnik ennyiből túl okos dolognak.
2010. jan. 12. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Az a szomszédban van, nem kell házasság hogy kimenj hozzá. Fiatal vagy, max 3 éven belül ráunsz vagy elhagy vagy összevesztek, tudom hiszen ilyenekkel foglalkozom minden nap. Várjatok még ezzel, a válás nem olyan jó buli mint a házasság.
2010. jan. 12. 22:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, 16 évesen még gyerek vagy, kiskorú, ezt ha elfogadod ha nem így van. Ettől függetlenül lehetsz komoly gondolkodású de még nem vagy felnőtt.

Az ilyesmit nagyon meg kell gondolni, 16 éves vagy, még annyi minden változik amíg idősebb nem leszel, az ízlésed, a terveid minden, én azt mondom ne kösd le magad még ennyire senkivel. Én 22 évesen még az eljegyzéstől is ódzkodom mert elég nagy lépés az is. Köthetsz vele házasságot, h a kérdésre is válaszoljak, szülői beleegyezés mindenképpen kell, gondolom nekik nem mondtad el, mivel itt tetted fel a kérdést. Én azt mondom várj még vele, legalább amíg törvényesen nagykorú nem leszel.

22/L

2010. jan. 12. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!