Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A rendezvényszervező kijelente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendezvényszervező kijelentette, hogy mégsem lehet feldíszíteni a helyet, ahol a lagzit tartanánk. Hol volt a lagzitok?

Figyelt kérdés
Találtunk egy szép helyet, ami árban is passzolt. A hölgy akivel beszéltünk mondta,hogy nyugodtan alakítsuk a helyet. Tegnap elmentünk dekorossal megbeszélni a részleteket, ott volt a rendezvényszervező hölgy kolleganője. Kérdezte egy díszre, hogy ez hova lesz. Mondtam, hogy oda lesz felfúrva a falra. Na itt nem lesz semmiféle fúrás, hogy képzelem. Mondtam, hogy a kolleganővel azt beszéltük lehet. Felhívtam a kolleganőjét, mondta, hogy ha a főnök azt mondja nem akkor nem. Fél éven keresztul szoba se jött, hogy ne lehetne dísziteni, pláne úgy, hogy a hibákat kijavítattuk volna. Most honnan szerezzek 2 honap alatt új helyszínt? Hol volt a lagzitok Budapesten. Mindenre nyitott vagyok.

2014. aug. 6. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Megmondtuk, hogy nem fizetunk, mert át lettunk bszva. El kezdett csapkodni, hogy ez nem igy megy, megkarositottuk, nem az o hibaja hogy mi ebben a hitben eltunk. Mi megmondtuk, hogy az o hibaja, mert o felel az alkalmazottjaiert, raadasul csak jol jart volna velunk, mert ujrafestettuk volna a helyet szakember altal. Dadogott, majd igazunk lett és mondta hogy jo akkor mégis, de mondtuk hogy kosz nem ezek utan.
2014. aug. 7. 21:40
 52/67 anonim ***** válasza:
75%
a dekoráció központi eleme...én nő vagyok, meg szeretem néha a giccset (csillámpóni formájában), de azért ez a mondat elröpítette nálam a pöttyöst...
2014. aug. 7. 21:46
 53/67 anonim ***** válasza:
96%

Szakemberrel még újra is festették volna a helyet. Őrület. Tényleg megéri ennyit költeni egy napért? De ezt már csak magamban mondom, semmi közöm hozzá, hogy ki milyen nyúlik a pénztárcájába, de hát no...

Nos, örülök, hogy megoldódott a problémátok. (Azért én a vőlegény fejére is kíváncsi lettem volna. Végignéztem volna, hogy férfi létére hogy kardoskodik a rendezvényszervezővel a csillogós kristálycucc érdekében)

2014. aug. 7. 22:26
 54/67 A kérdező kommentje:
Ha ezt tudom, meghivlak a vitara kedves utolso. Ne egy olcso muanyag fost kepzelj el. Utolso elottionel nem ertem mi a peoblema.
2014. aug. 7. 22:54
 55/67 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ha a parom tenne a dekoraciora is kardoskodott volna erte, mert nekem(is) fonto, igy automatice neki is.
2014. aug. 7. 22:59
 56/67 anonim ***** válasza:
91%
És végül sikerült olyan helyet találni, ahol engednek fúrni is a falat?
2014. aug. 8. 09:31
 57/67 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. aug. 8. 11:16
 58/67 anonim ***** válasza:
96%
Na, hát minden jó, ha vége jó! Nemhogy két hónap, de két nap alatt sikerült új helyszínt találnod.
2014. aug. 8. 11:21
 59/67 A kérdező kommentje:
igen en is orulok, bar sajnalom az elozo helyet, de ez is jo lesz :)
2014. aug. 8. 14:19
 60/67 anonim ***** válasza:
100%
lécci akkor mutatnál képet a kristálydíszfüggőről? már felkeltette a kíváncsiságomat :)
2014. aug. 10. 23:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!