Családban történt temetés után megbiznátok egy rendezvényszervező kft-t a halotti tor lebonyolitásában?
Én sem.
Fogadjátok őszinte részvétemet!
én igen, de persze előbb leülnék és beszélnék a szervezővel hogy mit is szeretnél, és mit NEM!
Részvétem, nagyon sajnálom.
Szia!
Igen, megbíznék minden gond nélkül. Ha sok rokon és ismerős jön, akkor ez teljesen elfogadható, és normális dolog. A halotti tor is egy rendezvény, ettől még nem lesz buli jellege.
Édesapám temetése után nálunk is volt tor. Borzalmas volt az egész. Nem volt elég a fájdalmunk, a temetés szervezése, a sok értesítő, még készülhettünk (sütés-főzés) egy sereg ember vendéglátására is. A mai eszemmel inkább megbíztam volna egy ilyen céget.
0803 eléggé fogalomzavarban szenved.
nos, nálunk úgy volt, h anyám bement az egyik éttermes ismerősünkhöz, mondta, h kellene 20 főre vmi egyszerű pörkölt meg leves, ekkor jövünk, itt a pénz.
tor lerendezve. senki sem mulatni jött, hanem emlékezni.
egyébként sem lett volna sok erőnk, hogy egész nap főzzünk emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!