Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családban történt temetés...

Vikica19 kérdése:

Családban történt temetés után megbiznátok egy rendezvényszervező kft-t a halotti tor lebonyolitásában?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Én felbérelnék. azért mert már volt benne részem. Nagyon nehéz egy ilyet megszervezni. Mert ezt nem nyugodt lelki állapottal éli meg az ember. Valakit elvesztünk, gyászoljuk. És ehhez hozzátartozik a tor is.

Ezt a rendezvényszervezők is tudják. Nem lakodalmat csinálnak, hanem megemlékezést. Ez a szakmájuk.

segítenek kultúrált módon lebonyolítani.

számos temetkezési vállalkozás vállalja a tor megszervezését is.

2010. jún. 29. 09:38
 12/12 márti1 válasza:
63%
Sziasztok! Szerintem egy szerettünk méltó elbúcsúztatásához, róla szóló megemlékezéshez hozzá tartozik a búcsúztató is. Ez egy régi hagyomány. A búcsúztatón lehetőség van a ritkán látott rokonokkal, barátokkal közösen feleleveníteni az elhunyt szerettünkkel átélt kedves pillanatokat, élményeket, mindezt nyugodt, kultúrált körülmények között. Igaz, már egy " egyszerű" temetés is elég költséges, de szerintem egy búcsúztató plussz költsége már nem akkora anyagi megterhelés, és mégis méltó egy szerettünk emlékehez.
2010. jún. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!