Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendezvényszervező kijelentette, hogy mégsem lehet
feldíszíteni a helyet, ahol a lagzit tartanánk. Hol volt
a lagzitok?
Figyelt kérdés
Találtunk egy szép helyet, ami árban is passzolt. A hölgy akivel beszéltünk mondta,hogy nyugodtan alakítsuk a helyet. Tegnap elmentünk dekorossal megbeszélni a részleteket, ott volt a rendezvényszervező hölgy kolleganője. Kérdezte egy díszre, hogy ez hova lesz. Mondtam, hogy oda lesz felfúrva a falra. Na itt nem lesz semmiféle fúrás, hogy képzelem. Mondtam, hogy a kolleganővel azt beszéltük lehet. Felhívtam a kolleganőjét, mondta, hogy ha a főnök azt mondja nem akkor nem. Fél éven keresztul szoba se jött, hogy ne lehetne dísziteni, pláne úgy, hogy a hibákat kijavítattuk volna. Most honnan szerezzek 2 honap alatt új helyszínt? Hol volt a lagzitok Budapesten. Mindenre nyitott vagyok.
Én nem mentegetőzöm :D Az utolso hozzászolásodnak az értelmét se látom. De tudod mit, legyen. A vendégekért, a nagy felhajtás, a dekorácio, minden. Ezt akartad hallani?
2014. aug. 6. 22:15
32/67 anonim válasza:
Zila kávéház télikertjében volt a lagzink. Gyönyörű a hely önmaga is, nem kellett dekorálni, csak némi virágdísz az asztalokra, meg a 3 db oszlopra
2014. aug. 6. 22:19
33/67 anonim válasza:
Nálunk nagy buli volt, emlékeztes marad mindenki számára olyan jól sikerült. És képzeld: nem volt a terem feldíszítve, csak az asztalokon volt egy-egy szál gyertya, ennyi.
Szóval ne edd magad azon a csillogós bigyón, inkább a bulira hangolódj!
2014. aug. 6. 22:19
34/67 A kérdező kommentje:
Hagyjatok már a dekoracioval :D Na :D Koszon a ket helyszinnek utananezek! :)
2014. aug. 6. 22:20
35/67 anonim válasza:
De most tényleg azért keresel teljesen új helyszínt, mert nem fúrhattatok fel egy csillogós biszbaszt, ami egyébként tényleg a kutyát se érdekel? És ha a másik két helyszínen se lehet fúrni, akkor lemondod az esküvőt???
Őrület. Nőként mondom, hogy ez már túlzás...
2014. aug. 6. 22:43
36/67 A kérdező kommentje:
Meg azert is mert paraszt volt a no velunk. Lesz masIk helyszin ahol max megoldjuk felfuggesztessel, de a csillogos biszbasz marad, mivel a dekoracio kozponti eleme.
2014. aug. 6. 22:53
37/67 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt. Nem azért, mert a csillogós bizbasz annyira fontos, De ha azt mondják lehet, akkor lehessen, és ne 2 hónappal esküvő előtt találják ki, hogy mégse. Legyen szó egy luk fúrásáról, vagy a falak lilára festéséről. Ha azt mondták lehet, akkor tartsák is ahhoz magukat.
2014. aug. 7. 08:18
38/67 anonim válasza:
Arra azert számíts, hogy a mar elore lefoglalt helyszínt kifizetteti ik veletek. Jogosan.
2014. aug. 7. 08:20
39/67 anonim válasza:
Ez beszarás. :D :D :D
Szerencsétlen vőlegény... :(
2014. aug. 7. 09:33
40/67 anonim válasza:
38
Nem fizetttethetik ki velük, mert ők nem tartoták magukat az egyezséghez..
Egyetértek azokkal hogy nem számít a dekor..tapasztalatból mo dom..
De nem ez a lényeg..
A következő pillanatban nem furni nem lehet, hanme pl csak qp1 wc lesz byitva az 5 ből.. Nem 6 kor lesz a vacsi, hanem 7 kor..és hagy ne soroljam mit ehet még másképpen csinálni, mint amit megbeszéltek..
( nem Budapesten volt a lagzink, és mi is majdnem visszamondtuk, mert nem akarták tartani magukat az egyezséghez, aztán amikro mondtam, ogy akkor keresünk más helyet..nem érdekel, hgy csak 6 hét van vissza, akkor már lehetett mident)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!