Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A rendezvényszervező kijelente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendezvényszervező kijelentette, hogy mégsem lehet feldíszíteni a helyet, ahol a lagzit tartanánk. Hol volt a lagzitok?

Figyelt kérdés
Találtunk egy szép helyet, ami árban is passzolt. A hölgy akivel beszéltünk mondta,hogy nyugodtan alakítsuk a helyet. Tegnap elmentünk dekorossal megbeszélni a részleteket, ott volt a rendezvényszervező hölgy kolleganője. Kérdezte egy díszre, hogy ez hova lesz. Mondtam, hogy oda lesz felfúrva a falra. Na itt nem lesz semmiféle fúrás, hogy képzelem. Mondtam, hogy a kolleganővel azt beszéltük lehet. Felhívtam a kolleganőjét, mondta, hogy ha a főnök azt mondja nem akkor nem. Fél éven keresztul szoba se jött, hogy ne lehetne dísziteni, pláne úgy, hogy a hibákat kijavítattuk volna. Most honnan szerezzek 2 honap alatt új helyszínt? Hol volt a lagzitok Budapesten. Mindenre nyitott vagyok.

2014. aug. 6. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%

És ha azt az egy falidíszt nem fúrnátok fel? Hanem csak a többi dekor maradna?

Én tudok tippet adni, mi a Károlyi-palotában tartottuk. De ott sem lehetett fúrni, bár nekem eszembe se jutott, de ugye az műemlék:)

2014. aug. 6. 19:33
 12/67 anonim ***** válasza:
90%

Legyen picit más a dekor,vagy rögzítsétek fúrás nélkül,nem kell feltétlenül más helyszín.Én idén nyáron a Petneházy Club Hotelben voltam egy lagzin,szép helyszín volt szerintem.

[link]

2014. aug. 6. 19:39
 13/67 anonim ***** válasza:
96%

Annyira érdekel, h mi a bánatot akartok fúrni!

Meg kell oldani fúrás nélkül, egyébként jól írta valaki: senkit nem érdekel a dekor! Legyen az asztal ízlésesen terítve és annyi.

2014. aug. 6. 20:05
 14/67 A kérdező kommentje:
Minket erdekel! Kritaly fuggoket akarunk felfurni a falra.
2014. aug. 6. 20:32
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyet nem fogtok találni, ahol fúrni engednek. Vagy ha mégis, az olyan is lesz, ahol már mindegy, fúrtok-e vagy sem, mert olyan állapotban van az egész hely.

Oldjátok meg máshogy a dekort, vagy próbáljátok meg máshogy rögzíteni, gerendára, csillárra, de ha sehogy nem megy, inkább tegyetek le róla. Olyan igényes helyet tuti nem találtok, ahol fúrni engednék a falat.

2014. aug. 6. 21:02
 16/67 anonim ***** válasza:
45%
a minket, az inkább csak téged takar, gondolom, nem a férfi vőlegényedet érdekli a kristály függő, legyen az bármi is.:D
2014. aug. 6. 21:09
 17/67 A kérdező kommentje:
De érdekli, mert o is a csillogo dolgokat szereti. De ha nem ertene hozza akkor is erdekelne, mert nekem fontos.
2014. aug. 6. 21:14
 18/67 anonim ***** válasza:
54%
Férfi szereti a csillogó dolgokat? Nem egy nőhöz mész feleségül? :D:D
2014. aug. 6. 21:16
 19/67 A kérdező kommentje:
Nem.
2014. aug. 6. 21:18
 20/67 A kérdező kommentje:
Miert kell gyunyolodni? Szapulni a másiknak fontos embert? Nem vagyunk ciganyok, ha erre gondoltál a zebramintával.
2014. aug. 6. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!