Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fotózás a ceremónia elött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotózás a ceremónia elött?

Figyelt kérdés
Zöldfülü vagyok ebben a témában. Sok olyan kommentet olvastam itt ahol azt írják hogy az esküvő napján reggel vagy akár napokkal az esküvő előtt volt a fotózás. De nem úgy van hogy az esküvő előtt nem láthatja a ruhában a vőlegény a menyasszonyt? Vagy ez a bevett? Légyszíves olyanok valaszoljanak akik nem hurrognak le, hogy ugyan miért ne láthatna.

2014. aug. 5. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is aznap volt, délelőtt 11-kor kezdtük. Együtt jártunk ruhapróbákra, úgyhogy nem volt új a ruha látványa, de a teljes harci dísz azért más. :) Nincs "first look" fotónk, bár szép pillanat volt, ahogy lebattyogtam az emeletről, ő pedig csak ámult... de beleégett a memóriámba a csillogó szeme, ami jobb egy képnél. :) Az szép lett volna, ha a szertartáskor lát meg, és ugyanúgy nem tud megszólalni a meghatottságtól. (és én szintúgy) :D Szóval a Napocska tényleg magasan járt dél körül, de igen erős felhőzet takarta, és hát nem csak aznap volt furi az időjárás, ez a nyár eléggé ilyen... Mondjuk májusiak vagyunk, de rajtunk nem az izzadtság csillant meg, hanem a libabőrző kezünkön az esőcsepp. "Mázlink" volt, az utolsó képeknél kezdett szemerkélni. Másik napra semmiképp nem tettük volna, mint ahogy mostanában sokan. Elveszíti úgy a varázsát, nem az igazi szerintünk. Na meg dupla smink, dupla frizura, nem is az anyagiak miatt, időhiány miatt én kilőttem.
2014. aug. 6. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tudod mióta imádkozom, hogy egyszer végre valaki bevállaljon egy elázós sorozatot és eső is essen? Persze ha esik tuti, hogy bérelt a ruha és egyébként sem akarnak esős képeket, ha meg valaki bevállalná a párok közül akkor hét ágra süt a Nap. Na, de majd egyszer! ;)

Apropó az esőtől félő pároknak:

[link]

2014. aug. 6. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Megvan a varázsa, ha csak a templomban/polgári szertartáson lát a ruhádban, vagy a kikérőn. Vannak viszont "árnyoldalai" is: mindenki titeket figyel, a reakcióitokat, stresszes körülmények között látjátok meg egymást, már pörögnek az események, nem tudtok egymásnak akkor hirtelen örülni, nincs is időtök rá.

Az én ruhám terveit ismeri a párom, de az "első találkozást" (first look-ot) a fotósunk fogja megörökíteni még a szertartás előtt, nyugodt körülmények között, amikor csak ketten (összesen 4-en, mert ott lesz a 2 fotós és mi ketten) leszünk egy szobában. Az Ő szeme bekötve, én odasétálok és leoldom. Lesz időnk egymásra, hogy megnézegessük, megcsókoljuk egymást, összeboruljunk és együtt nevessünk, vagy sírjunk, mielőtt kilépünk és elindulunk a szertartásokra. Szóval engem látni fog a szertartás előtt, de nem azért, mert nem fontos az az első pillanat, hanem mert nekem annyira fontos. :)

Sokakat látnak már előtte, akár ruhapróbán a vőlegények, mert mindenki szeretné, ha a párjának tetszene a ruhaválasztása és kikérik a véleményét.

2014. aug. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!