Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy bírjam ki, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki, hogy ne mutassam meg neki a ruhámat? :D

Figyelt kérdés
Madarat lehet velem fogatni, úgy érzem magam mintha tizenéves lennék, miota megtaláltam a számomra tökéletes ruhát. :D Örömömben minden baratnőmnek meg anyukámnak megírtam, sikítoztam a telefonba, annyi fölösleges energiám lett, hogy rá kellet ülnöm a szobabiciklire. :))) Annyira megmutatnám a páromnak, de tudom, hogy nem lehet. Hogy lehet ezt kibírni jövő nyárig? :D

2014. aug. 1. 14:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Tiarám lesz :D
2014. aug. 1. 17:24
 32/51 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tetszik a ruha.:) Próbáld elterelni a figyelmedet a ruháról.:D
2014. aug. 1. 17:46
 33/51 anonim ***** válasza:
92%
Na, nem valaszoltal. Megvan a ruha, vagy csak megrendelted?
2014. aug. 1. 18:02
 34/51 A kérdező kommentje:
Jja ne haragudj utolso! Meg van rendelve úton van :)
2014. aug. 1. 18:27
 35/51 anonim ***** válasza:
42%
Lesz majd meglepetés, amikor megérkezik Kínából :D
2014. aug. 1. 18:30
 36/51 anonim ***** válasza:
29%

uristen ez a ruha gyonyoru te :O innen rendeted vagy szalonban sikerult rabukkanni? en is ilyesmit szeretnek majd :D

es hogy bird ki? :)

gondolj arra hogy amikor meglat benne,akkor tatva marad a szaja es gyonyorkodhet benned :)))))))))

2014. aug. 1. 18:32
 37/51 anonim ***** válasza:
58%

Hú, én is nagyon nehezen bírtam ki, főleg az elején, az első 1-2 hónapban. De párom mondta, hogy neeee, nem akarja látni még. Aztán nekem is kb. 1 évet kellett várnom, és az első 1-2 hónap után már nem izgatott annyira a dolog, nem akartam mutogatni, már csak pár hét van vissza, úgyhogy most már kibírom :) Hidd el, Te is ki fogod bírni!

(egyébként nagyon különleges és gyönyörű a ruhád, és sok boldogságot Nektek! :))

2014. aug. 1. 18:38
 38/51 anonim ***** válasza:
45%

Aztaaa ez a ruha, nagyon nem vagyok ilyen stílusú, de ez elképesztő :D Ha megérkezik csatolsz képet amin rajtad van, kiváncsi vagyok hogy áll egy "igazi" emberen :D

Sok boldogságot! :)

2014. aug. 1. 18:56
 39/51 anonim ***** válasza:
51%

Aaaaah, hat enm akarlak elkeseriteni, de egyaltalan nem biztos, hogy eloben is olyan lesz, mint a kepen.... Igaz, az osszes ertekelese pozitiv, de ugye ismerjuk azt, amikor nem a valodi vasarlo ertekel.... Remelem meg leszel vele elgedve. Nekem nem stilusom, de ha neked ez az almod....

Arra azert figyelj, hogy ilyen ruhahoz nem passzol pl satras eskuvo, vagy iskola ebedloje.

2014. aug. 1. 20:08
 40/51 anonim ***** válasza:
36%

Hat bocsi, de ettol a ruhatol en sem sikitoznek... olyan ciganyos...

Es miert ne lathatna a ruhat?

2014. aug. 1. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!