Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Semmiképp sem lehet hasonló a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmiképp sem lehet hasonló a ruha?

Figyelt kérdés

A baráti társaságunkból egy lány idén nyáron megy férjhez. Már megvette a ruhát. Gyönyörű, hosszú tüllruha szalaggal.

Akit érdekel, ehhez hasonló:

[link]

Nekünk leghamarabb egy évre rá lehet esküvőnk, mert ez az ő évük. Nekem mindegy, mikor esküszünk, együtt élünk, így bőven jó.

Ha egy évre rá lenne az én esküvőm is, illetlenség lenne szintén hosszú ruhában?

Mármint koppintásnak minősülne.

Természetesen nem ugyanolyanban, csak hosszúban.

Mint pl ez:

[link]

2014. júl. 29. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Menyasszonyok milliói esküdnek nap mint nap abroncsos/tüll hosszú ruhában, ha a többi nem zavar akkor most ez az egy miért számít? Ilyen hülye kérdést......
2014. júl. 29. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetlenség, ahogy az sem igaz, hogy az az ő évük. Ettől függetlenül vannak olyan hisztis lyukak akik képesek emiatt balhét csinálni.
2014. júl. 29. 21:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevesebbet görcsölj a külsőségeken, és a a "nagy napon", mert az csak 24 óra, de utána jó esetben több évtizedes közös élet kezdődik, és inkább arra kéne koncentrálnod!
2014. júl. 29. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem koppintás, vedd fel nyugodtan, de ezen az "ő évük" kijelentésen én is fennakadtam, a barátnőmék esküvője 3 héttel a miénk előtt volt, mi mentünk az övékére, ők jöttek a miénkre. Ebből nem volt semmi gond.
2014. júl. 29. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Off: Nekem tavaly Karacsonykor,baratnomnek ez ev januarjaban kertek meg a kezet.Jovore lesz mindkettonk eskuvoje kb 3 honap elteressel.
2014. júl. 29. 23:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez az "ő évük" hülyeség? Ilyen nincs, nehogy már egymáshoz kelljen ezt igazítani! Ne egy napon legyen és kész! A legjobb barátnőm esküvője tavaly júliusban volt, a férjem egy barátjáé augusztusban, a miénk pedig decemberben. Most akkor éveket kellett volna várni, mert más is házasodik abban az évben? :D Senkinek eszébe se jutott ilyesmi... Az is nonszensz, hogy felvehetsz-e olyan ruhát. Könyörgöm a menyasszonyi ruhák nagy része hosszú, abroncsos, most akkor te nem vehetnél föl olyat, mert a csaj olyanban volt? Jesszusom...
2014. júl. 30. 00:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, komolyan így állsz ehhez a kérdéshez? A menyasszonyok 90 százaléka hosszú ruhában megy férjhez, a házasuló korban lévő barátok közül meg általában többen esküsznek egy évben. Mikor mi házasodtunk két baráti pár is házasodott, az egyikkel egy hét különbség volt.
2014. júl. 30. 08:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik barátnőm pont ugyanolyan ruhában akarna esküdni, mint én, akkor simán oda is adnám neki, és az sem zavarna, ha az esküvőjük rögtön másnap lenne. Ezt szerintem a menyasszonnyal érdemes megbeszélni, ha emiatt aggódsz, de a két ruha teljesen más hatást kelt, attól még mert a fazonuk hasonló. Nekem is fura, hogy egy évben csak egy esküvő, számomra az esküvő arról szól, hogy megosztjuk egymással az örömünket, hogy két ember elköteleződik egymásnak. Minden más ehhez képest lényegtelen. Bár lehet, hogy csak én vagyok ezzel így:D
2014. júl. 30. 08:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyébként is krvára egyformának tűnik az összes menyasszonyi ruha:D Tüll hab alul,felül ujjatlan fűzős rész,azt szevasz. Jó,nyilván azért azt meg tudom különböztetni,hogy milyen fazonú.

Szerintem meg akkor és olyan ruhában esküdjetek,amilyenben szeretnétek. Én húgomat imádom,legfontosabb ember az életemben,de eszembe sem jutna ilyeneken gondolkozni,hogy jaj,dehát neki májusban lesz az esküvője,akkor nekem márpedig nem lehet azonos év augusztusában. Meg hogy rajta esküvői ruha lesz,akkor az milyen már,hogy rajtam is az legyen,mert az koppintás:D Le is hülyézne,ha így gondolkoznék. De te tudod:)

23L

2014. júl. 30. 14:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Abban az évben nehogy azt higgye a barátnő hogy mindenki arra gondol hogy ebben az évben házasodnak ők, és hú ilyen és olyan lesz az esküvőjük. Az esemény után sem arról fognak december végéig beszélni hogy milyen volt a lagzi.

Sokkal inkább arra fognak gondolni előtte hogy kapnak -e szabit aznapra, vagy mennyit illene rászánni és mennyiből lehetséges megúszni a lakodalmat, és ami a vendég nők számára a lényeg : mit vegyenek fel aznapra?

Amikor túl vannak az eseményen már csak az marad meg bennük hogy jól vagy rosszul érezték-e magukat a lagzin. A menyasszonyi ruháról majd elmondják hogy szép volt , de semmi különös. Csak a barátnődnek biztosít egész éves gondolkodást a lagzija, mert mások számára csak egy lagzi lesz. Ne engedd hogy benneteket egy ilyen furán gondolkodó nő befolyásoljon!

2014. júl. 30. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!