Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmiképp sem lehet hasonló a ruha?
A baráti társaságunkból egy lány idén nyáron megy férjhez. Már megvette a ruhát. Gyönyörű, hosszú tüllruha szalaggal.
Akit érdekel, ehhez hasonló:
Nekünk leghamarabb egy évre rá lehet esküvőnk, mert ez az ő évük. Nekem mindegy, mikor esküszünk, együtt élünk, így bőven jó.
Ha egy évre rá lenne az én esküvőm is, illetlenség lenne szintén hosszú ruhában?
Mármint koppintásnak minősülne.
Természetesen nem ugyanolyanban, csak hosszúban.
Mint pl ez:
Nem
Csak stílusban hasonló a ruha, az miért penne koppintás?
Viszont vicces, hogy ez az ő évük úgy vagytok vele..
Nálunk csak idén3 esküvő van
Tavaly 6 volt a miénkkel együtt, már jövőre is van meghívásunk..( ebben persze nem csak baratok, rokonok is vannak)
15 pár esetén 15 évet kellene vári?
Nem leszólom, csak eglepődtem.:)
A ruha nyugodtan lehet szerintem
Nem olyan hasonlóak. Ez miatt ne aggódj! Egyébként ha hasonlítanának az sem lenne gond.
Mi 2008-ban házasodtunk. Akkor és még jó néhány évvel később is a sláger ruha fehér vagy ekrü színben, pánt nélküli fazon , A vonalú szoknyával, asszimetrikus húzássokkal oldalra. Az akkori menyasszonyokat ha megnézed a legtöbbnek ilyen ruhája volt. Fölajánlottak még hozzá bolerót hogy különlegesebbnek, elegánsabbnak látszódjék de mivel mindenkinek fölajánlották ezért sok egyforma menyasszony volt akkoriban. Ha megmutatták ezt a fajta ruhát valamelyik kölcsönzőben sikítófrászt kaptam tőle. A végén úgy gondoltam hogy bármilyet csak ne ilyet.
Ha nem abban az évben lett volna az esküvőnk fel sem tűnik hogy mindenki majdnem ugyanabban megy férjhez, mert nem azt figyeltem volna a fényképeken.
Miért illetlenség hosszú ruhában férjhez menni? A menyasszonyi ruha általában hosszú. Szép ruhát választottatok mind a ketten. Illetlenség az lenne ha az ő lagzijára belibegnél a választott ruhádban mulatni. Az esküvődön viselni nem illetlenség. Még akkor sem ha másnap tartanád a te esküvődet.
Én ezt nem is értem.
" illetlenség lenne szintén hosszú ruhában? "
Miért, a menyasszonyi ruhák általában hosszúak!
"Nekünk leghamarabb egy évre rá lehet esküvőnk, mert ez az ő évük."
AZ ő évük? 1 évben rengeteg házasság köttetik. Ez vicc kategória, hogy azért nem házasodtok, mert a baráti körben valaki már megtette az adott évben.
A házasság rólatok szól, nem másokról.
Ő napjuk lehet , de egy egész évet lefoglalni....
Ez hülyeség. Vagy egy egész éven át fog tartani az ő lagzijuk??? Másként nem tudom elképzelni.
Mi van?
Most azt akarod tudni, hogy lehet-e neked is egy évvel később abroncsos ruhád, mint a Juliskának, aki egy ismerősöd?
Ez a kérdés most komoly?
Most ne haragudj ezért, de ha 150 kiló lennél és koppintás lenne a ruha akkor képes lennél miniszoknyát felvenni vagy mi?
Kit érdekel kinek milyen ruhája van az számít te mit akarsz. Ha nekem megszólná egy barátnőm, hogy hasonlít a ruhánk és ez milyen már akkor ott találkoztunk volna utoljára. Ugyanígy az időponttal kapcsolatban is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!