Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha ötletek?
Két elképzelésem van igazából
1. Egyszerű, letisztult ruha, különösebb dísz nélkül, szögletes, szív alakú dekoltázsú, vagy egyenes, V alakú szóba sem jöhet, pánt ne legyen spagettipánt, lehet ujjas, vagy ujjnélküli, pántnélküli is akár. Ne legyen túl habos-babos, ne legyen nagy abroncsos, kis abroncsa lehet, vagy lehet abroncs nélküli. A kiegészítőim ellensúlyoznák a ruha egyszerűségét.
2. Ez nem konkrét, csupán csak annyi, hogy olyan hatást keltsen, mintha most szaladtam volna ide a rétről :) Könnyed legyen, ne nehéz anyagú. Ehhez valami fonott frizurát képzelek, virágokkal, ami akár lehet élő, vagy valami virágos dísz, vagy csat. Kicsit falusi kislányos feeling, de azért csak jelzésszerűen, nem túlzóan.
Egyrészt szeretném, ha linkelnétek ruhákat, akár az első, akár a második elképzeléshez, másrészt véleményt is elfogadok, mert kicsit tanácstalan vagyok. És nem tudok dönteni :/ És a ruha formáját vagy nem tudom mi a helyes szó erre sem tudom még, hogy mi állna jól, vagy milyet szeretnék. Vagy ha lenne pénz rá, akár mindkettő lehetne, mert valószínűleg két esküvő lesz, egy polgári kéttanús, vagy max. 10-15 fős, kis vacsival, és egy templomi, lagzival. Egy májusi és egy augusztusi.
Megköszönném a segítségeteket.
(És akár a fonott frizurához is elfogadok ötleteket, addigra kb. vállig, másodiknál talán már lapocka aljáig érő hatam lesz)
:)
Sok szép ruhát linkeltetek, köszönöm :) Jó ötleteket adtatok.
A hajamat már kitalálam hogy képzelem, parketta fonással fent jobbról átmenne a fejemen balra le, és onnan előre lógna a kulcscsontomhoz, és a bal fülem fölött lenne egy fehér liliom, a fonat végén pedig egy fehér szalag. :) Úgyhogy valószínű is, hogy a második elképzelés lesz a befutó, és valóban, akár az első pontban leírtakkal is kombinálható ez az elképzelés.
Én Czédly Mónikával varrattam a ruhámat 7 éve. Egyszerű, elegáns, amilyen az elképzelésem volt. Előtte próbáltam nála sok ruhát, több részletből állítottuk össze azt, ami nekem tetszik. Nem erőszakolt rám semmit, de korrekten elmondta a véleményét, mi áll jól, és mi nem előnyös.
A honlapját néztem, így igazából nem tetszenek a ruhák, amik fönt vannak, de tényleg olyat készítettek, amilyen aztán igazán tetszett. Utána még 2 barátnőm is nála varratott, meg voltak vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!