Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha ötletek?
Két elképzelésem van igazából
1. Egyszerű, letisztult ruha, különösebb dísz nélkül, szögletes, szív alakú dekoltázsú, vagy egyenes, V alakú szóba sem jöhet, pánt ne legyen spagettipánt, lehet ujjas, vagy ujjnélküli, pántnélküli is akár. Ne legyen túl habos-babos, ne legyen nagy abroncsos, kis abroncsa lehet, vagy lehet abroncs nélküli. A kiegészítőim ellensúlyoznák a ruha egyszerűségét.
2. Ez nem konkrét, csupán csak annyi, hogy olyan hatást keltsen, mintha most szaladtam volna ide a rétről :) Könnyed legyen, ne nehéz anyagú. Ehhez valami fonott frizurát képzelek, virágokkal, ami akár lehet élő, vagy valami virágos dísz, vagy csat. Kicsit falusi kislányos feeling, de azért csak jelzésszerűen, nem túlzóan.
Egyrészt szeretném, ha linkelnétek ruhákat, akár az első, akár a második elképzeléshez, másrészt véleményt is elfogadok, mert kicsit tanácstalan vagyok. És nem tudok dönteni :/ És a ruha formáját vagy nem tudom mi a helyes szó erre sem tudom még, hogy mi állna jól, vagy milyet szeretnék. Vagy ha lenne pénz rá, akár mindkettő lehetne, mert valószínűleg két esküvő lesz, egy polgári kéttanús, vagy max. 10-15 fős, kis vacsival, és egy templomi, lagzival. Egy májusi és egy augusztusi.
Megköszönném a segítségeteket.
(És akár a fonott frizurához is elfogadok ötleteket, addigra kb. vállig, másodiknál talán már lapocka aljáig érő hatam lesz)
:)
Szerintem egy-két három barátnővel szervezzetek egy csajos napot és járjatok/próbáljatok végig pár kölcsönzőt:)
Egyrészt jó buli, másrészt sokkal könnyebben találod emg, hogy mi az amiben jól is érzed magad és a legszebb is tudsz lenni:)
Én sem szeretem a habos-babos ruhákat. Én varrattam egy egyszerűt. Mondjuk nálunk nem volt lagzi, hanem egy polgári esküvő volt, amit egy szűk családi vacsora követett.
Nekem az ilyen ruhák tetszenek. Én kb 2-3 ruhából photoshoppoltam össze azt a ruhát, amit megvarrattam. :-) Még a szalonban is mondták, hogy tök jó.
Ami neked tetszene szerintem a bohém, vagy vintage stílusú ruha, esetleg a kettő együttese. Nagyon bájosak az ilyenek.
A másodikhoz és az első ötvözhetőek :) Az ilyen ruháknak általában lágy esésük, finom formájuk, könnyű anyaguk van. Az élő virágok a hajban, esetleg búzakalász vagy egyéb kellék nagyon illenek hozzá. Mezei, vadvirágok is népszerűek, valamint az antikolt ékszerek mellé és a gyöngy. A frizura lehet a kócos fonottól egy kicsit kajla kontyon át a kiengedettig bármi. Szalagok, szandál vagy mezítlábas viselet is társul hozzá sokszor :)
Ha tervezők nevei érdekelnek szívesen írok, de a legtöbb megrendelésre kapható csak Magyarországon, így próbálásra esélyed sem lenne. Sokan varratják az ilyesmit.
Láttad a Mamma miát? Sophie ruhája szerintem teljes mértékben azt sugallja, hogy most szaladtál ide egy virágos rétről. Egyszerű és csodaszép, szerintem házilag is meg lehet csinálni. Ha esetleg nem láttad, nézd meg a filmet, hogy minden oldalról meg tudd nézni a ruhát. Amúgy itt egy jó kép róla:
Ha drágább ruha is belefér a költségvetésbe a második ötletedhez Attelier Aimée abroncs nélküli ruhái lennének a legszebbek. Az Attelier Aimée ruhák legtöbbje úszik és lebeg a menyasszonyok körül szinte, és minden apró mozudlatra mozdul a ruha, mert legtöbbször hernyóselyemből készülnek. Nézz végig ennek a márkának egy divatbemutatóját a neten és megérted miről beszélek.
Szóval ez is egy lehetőség.
A hajaddal a második lehetőséghez kell a hosszúság és tömeg hogy igazán romantikus legyen a virágokkal.
Ehhez nem kell figyelni hogy hány cm-r nő egy hónapban a haj, hanem lehet venni póthajat amikre lehet venni apró srtrescsatokat. Ha ezekkel a csatokkal ha belepattintod nem esik ki a hajadból. Vannak formázható, olcsó, de természetes hatású póthajak is. Ha ezt belefonja egy ügyes kezű fodrász a hajadba senki nem veszi észre hogy nem csak a saját hajadból készült a menyasszonyi frizurád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!