Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öcsém indonéz lányhoz megy hozzá, annyira megfoghatatlan ez, hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Öcsém 3 éve óceánjárón, és folyami hajón dolgozik. Most beleszerelmesedett egy indonéz lányba, egy kolléga nőjébe. Semmi bajom semmilyen nációval és etnikummal, de egy kicsitz elvontnak érzem, hogy most össze akarnak házasodni. Ti hogy dolgoztátok fel, hogy bejött a családba egy totál más nemzet, totál más vallású, magyar nyelvet nem beszélő tagja? F/312010. jan. 10. 15:28
1/21 anonim válasza:
Nem kell ezen feldolgozni semmit. Nincs közöd hozzá. Ha ők boldogok együtt, akkor lényegtelen,hogy te mit gondolsz erről.
2/21 anonim válasza:
Az öcséd mellett majd megtanul magyarul, a vallás meg tök lényegtelen ilyen szempontból.
Egyébként biztos, hogy nem keresztény? Indonéziában élnek ugyanis keresztények is...
3/21 anonim válasza:
Nyelvhelyességből elégtelen: nem öcséd megy hozzá, hanem öcsédhez megy hozzá ez a lány.
Mi a bajod? Ha szeretik egymást, akkor legyenek boldogok.
4/21 anonim válasza:
örülj neki hogy boldog, révbe ért.
5/21 anonim válasza:
Ne parazz ezen sztem.ismered mar?Lehet, h amugy tok jo fej.Szerintem fogadd szeretettel, aztan majd latod, milyen.Bizd rajuk a dolgokat.
6/21 anonim válasza:
Elozo vok.Amugy meg nezd a jo oldalat, igy legalabb mehetsz majd nyaralni indoneziaba:-)
7/21 anonim válasza:
Nem terveznének esküvőt, ha nem jönnének ki egymással.
8/21 anonim válasza:
Ez klassz dolog, én kifejezetten örülnék neki! Miért baj, hogy más, mint mi? Ettől érdekes inkább. Fogadd barátságosan és érdeklődve, megismertsz általa egy más világot.
9/21 anonim válasza:
Szerintem ez szuper! Sok lehetőséget ad érzelmi fejlődés és elfogadás szempontjából a családnak. De a nagy lényeg, hogy szerelmesek egymásba és dícséretes, hogy a kultúrális és egyéb különbségek nem állnak közéjük! Remélem ha valóban komolyak ez nem változik meg. Arról nem is beszélve, hogy a Magyar lányokkal egyre több "probléma" van, lehet, hogy az öcsédnek kivételes szerencséje van!
10/21 anonim válasza:
Majd összerázódtok.Egyébként nem biztos ,hogy sűrűn fogod látni,úgyhogy mi gondod lesz belőle?A félvér gyermekek meg általánban nagyon szépre sikerednek,úgyhogy lesz pár szép unokaöcsikéd,unokahugicád.(én biztos jól beleásnám magamat az országukba,kultúrájukba,pár szót meg is tanulnék a nyelvén,biztos jól esne neki,ha találkoznátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!