Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívnátok az unokatesótok az esküvőtökre, ha?
Együtt nőttünk fel,nagyon jó uncsik voltunk.Nekik tavaly nyáron volt egy gyors és szűk esküvőjük,mert jött a baba.Nem hívtak meg minket,pedig heti kapcsolatban vagyunk,örültünk a babának,azóta is találkozgatunk,viszünk nekik ajándékot stb. De a szomszédot meghívták...
Nekünk jövő tavasszal lesz az esküvőnk.
Ti meghívnátok őket ezek után?
Én meghívnám, mivel gyorsan tartottak kis esküvőt, valószínű nem akartak nagy felhajtást, sok embert. Azt nem tudok a szomszédot miért hívták meg, lehet, hogy velük közelebbi kapcsolatban állnak, ők voltak a tanul, közel vannak stb., találgatni lehet, de ezt csakis ők tudják.
Ha viszont te nagy esküvőt szervezel, akkor mindenképp hívd meg, nehogy a végén még te legyél a bunkó a szemükben, illetve mint már írták, jó példával járnál előttük.
Mi kb. 80 fővel számoltunk.
Nem tudom még,hogy legyen.Megbeszélem a családdal is.
nem lehet hogy a szomszéd volt a tanú?? azért a nagyon szűk kör, a 2 tanús esküvő volt, szerintem baromság a sértődés. hívjátok meg ha jóban vagytok!
Vagy mit jelent a nagyon szűk kör hirtelen esküvő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!