Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghívnátok az unokatesótok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghívnátok az unokatesótok az esküvőtökre, ha?

Figyelt kérdés

Együtt nőttünk fel,nagyon jó uncsik voltunk.Nekik tavaly nyáron volt egy gyors és szűk esküvőjük,mert jött a baba.Nem hívtak meg minket,pedig heti kapcsolatban vagyunk,örültünk a babának,azóta is találkozgatunk,viszünk nekik ajándékot stb. De a szomszédot meghívták...

Nekünk jövő tavasszal lesz az esküvőnk.

Ti meghívnátok őket ezek után?

2014. júl. 24. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
6. válaszoló vagyok, szerintem üljetek le együtt (ő, te és az anyukád) és beszéljétek meg a dolgot. Szerintem megbánnád ha nem hívnád el...
2014. júl. 24. 10:19
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire jóban lennék az unokatestvéremmel, minimum rákérdeztem volna már rég arra, hogy a szomszédot miért igen, minket miért nem. Választól függően hívnám meg a sajátomra (ha nem sikerül felszámolni a haragodat, jobb, ha nem hívod meg, mindkettőtök érdekében).
2014. júl. 24. 10:21
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Meghivnam.
2014. júl. 24. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem itt nincs mit megbeszélni. Hívjátok meg őket és kész. Azzal nem teszel nem megtörténtté egy hibát, hogy te is elköveted ugyanazt. Főleg úgy, hogy azt írod jóban vagytok az óta is és szereted őt. Ez igazából szerintem nem kérdés.
2014. júl. 24. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
Igen.
2014. júl. 24. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a nagynénémmel volt ilyen. Franciaországban élnek, és egy régi jó ismerősük Magyarországról meghívta őket az esküvőjükre, de kb. két héttel előtte szólt. És ez nem úgy van, hogy csak úgy felülsz a repülőgépre, és jössz... Nagyon drágák a jegyek, meg még ajándékot is vettek, úgyhogy nem tudtak elmenni, és bocsánatot is kértek, viszont ajándékot küldtek. Aztán a nagynénémék is összeházasodtak, MAGYARORSZÁGON! volt a szertartás, de a megsértődött ismerős nem jött el (kb. 30 km-re lett volna), mert hogy a nagynénémék sem mentek el az övékre. Szerintem ez felesleges, hívd meg őket!
2014. júl. 24. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Én meghívnám, mivel gyorsan tartottak kis esküvőt, valószínű nem akartak nagy felhajtást, sok embert. Azt nem tudok a szomszédot miért hívták meg, lehet, hogy velük közelebbi kapcsolatban állnak, ők voltak a tanul, közel vannak stb., találgatni lehet, de ezt csakis ők tudják.

Ha viszont te nagy esküvőt szervezel, akkor mindenképp hívd meg, nehogy a végén még te legyél a bunkó a szemükben, illetve mint már írták, jó példával járnál előttük.

2014. júl. 24. 11:29
 18/19 A kérdező kommentje:

Mi kb. 80 fővel számoltunk.

Nem tudom még,hogy legyen.Megbeszélem a családdal is.

2014. júl. 24. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
59%

nem lehet hogy a szomszéd volt a tanú?? azért a nagyon szűk kör, a 2 tanús esküvő volt, szerintem baromság a sértődés. hívjátok meg ha jóban vagytok!

Vagy mit jelent a nagyon szűk kör hirtelen esküvő?

2014. júl. 24. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!