Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok az illetőt ez esetben vagy sem?
Az lenne a kérdésem, hogy meghívnátok olyasvalakit az esküvőtökre, akit egyáltalán nem bírtok, de mondjuk egy közeli rokonnak a barátja (párja).
Én azon vagyok, hogy a vendéget tiszteljük meg azzal, hogy párral hívjuk, ezzel alapvetően a vőlegényem is egyetért.
De van a rokonságában egy lány (17) akinek van egy barátja (18), aki naaaagyon ellenszenves (és akkor még finoman fogalmaztam). 18 éves vagánykodó, nagyképű, iskolakerülő, "nagymenő". Azt mondta a vőlegényem nem fogja elnézni a saját esküvőjén...
Szerintem azért kellene meghívni, mert emlékszem, amikor 18-19 éves voltam, akkor nekem is jól esett, hogy engem is meghívtak a párommal a családi eseményekre. Úgy érzem pofátlanság lenne, ha nem hívnánk meg.
Nálatok mi döntene? :)
Én még olyant sem hívtam meg,aki közeli rokonom és nem bírom.
Az én esküvőm nem másé!"Utánam az özönvíz",elegem van az állandóan tekintettel legyek arra más mit szól dologra,nekem meg gyomorgörcsöm legyen a saját esküvőmön?
hát igen, az éremnek két oldala van.
Az egyik az "utánam az özönvíz" a másik meg az illem :D
saját esküvődre azt hívsz meg akit akarsz.Ebben az esetben szólsz a csajnak hogy a párját hagyja otthon mert csajos buli lesz :)
Nem azért de a saját esküvőjén az ember nem hinném hogy ellenszenves emberekkel szeretne időt tölteni.
De van egy olyan megoldás is hogy áthívjátok magatokhoz,hogy jobban megismerjétek,esetleg megbeszélitek hogy viselkedjen vagy nem tudom.De a megoldás az hogy a lánynak szóltok hogy vagy egyedül jön vagy sehogy vagy hogy hozza barátnőjét.
Hát lehet,h nálad az illem az előbb van,mint a gyomorgörcsöd,akkor hívd,jó megjátszott életed lehet.
Mindent az illem,nem a saját akaratod irányít.
Nem mondtam, hogy előbb van az illem, és köszi, de nem tudhatod, hogy engem mi irányít az életben :)
Mint, mondtam, csak arra gondolok itt, hogy ennyi idősen engem is hívtak és nekem is jól esett. Az lehet, hogy tudtam viselkedni, meg ilyenek, de az más dolog :D
Hogy mondjam, hogy csajos buli lesz? :) Mindenki más párral jön.
Esetleg ha a család kapna meghívót és a lány külön nem, ez a másik ötlete a páromnak...
Én meghívnám. Nem azért mert az illem...hanem azért, mert ha kedvelek valakit, jelen esetben ti a rokonlányt, akkor megtisztelem azzal, hogy tiszteletben tartom, hogy ő kit szeret, kit választott párjának.
Ha meg nem is szűk családi esemény lesz, hanem lesztek vagy 60-80-an, akkor pedig észre sem fogjátok venni, hogy a gyerek is ott van.Lesz másik 79 vendég akivel foglalkozhattok.
Viszont legalább a kedvelt rokonlányt nem bántottátok meg.
Utolsó! Én is így gondolom. A párom meg csak köti az ebet a karóhoz ...
Köszi a véleményeket.
Hát én biztos nem hívnám meg tizenévesek együttjárós fiúját. Felnőttek partnere az más, de tinike bírjon már ki pár órát a pasija nélkül, úgyis a családjával lesz, nem egyedül fog üldögélni.
Egyébként a nővérem szívta meg ugyanígy, meghívta egy barátnőjét a "rosszfiú" partnerével együtt, majd az ebéd után valamikor eltűnt 2 pénztárca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!