Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tervezzem az esküvőt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervezzem az esküvőt vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
A következőben szeretném a véleményeteket kérni: karácsonykor eljegyzett a párom, lassan 6 éve, hogy együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt is élünk (építkeztünk). Mostanában többet vitatkozunk, mint általában. Azonban töntént úgy 4 éve, (akkoriban még albérletben laktam) és megismerkedtem egy sráccal, aki történetesen az ország másik felén él. Szóval 1 hetet töltöttünk együtt az illetővel, mit ne mondjak csodálatos volt, tökéletes! Vmi megfogott benne, aztán ő hazament, mert csak továbbképzés miatt tartózkodott akkor itt és a távolság miatt megszakadt minden. Most pár hónapja, emailben ismét felvettük a kapcsolatot. Közben ő is vőlegény lett. Ő is azt mondja, vmi akkor megfogta bennem, de nem akar két szék közül a pad alá esni és én sem szeretnék. Vhogy mindketten úgy érezzük, hogy közelebb állunk egymáshoz(lelkileg), mint az épp aktuális párunk. Mi a véleményetek?
2010. jan. 9. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább most lépj ki, mint esküvő után, azért az nagyobb sérülés. Egy válás nem olyan jó móka ám!

Amúgy ez szerintem egy döntés kérdése. Most igaziból arról kell döntened, hogy hűséges leszel -e az iránt az ember iránt, akivel hat éve élsz. Egyenlőre még nem döntötted el, hanem hezitálsz.

Lehet házasodni, de előtte el kell döntened radikálisan, hogy ki akarsz mellette tartani hűségesen.

Ha ezt nem tudod meghozni, akkor ne menj hozzá. Viszont ahhoz, hogy ezt eldöntsd, hogy az akarsz e lenni hozzá, lehet, hogy nem baj, ha talizol a másik pasival. De az én véleményem szerint ez úgy korrekt jelenlegid felé, ha nincs szex a másikkal egyáltalán, csak beszélgetés. És egy két beszélgetésből már le lehet szűrni, hogy ha felkelnek az érzelmek, stb., akkor nyilvánvaló, hogy a másik iránt nem akarsz hűséget, sőt!!!!

2010. jan. 9. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Háát!Én ugyanígy voltam,mint Te!Én azt tettem,hogy szerveztem a barátnőm segítségével egy titkos találkát!Leültünk megbeszélni a dolgokat!Ő független volt Én nem!De kiléptem a kapcsolatból és most már 2 és fél évek férj és feleség vagyunk!Építkeztünk,és épp most indul nálunk a babaprojket!

LÉPJ TE IS!Én nem bántam meg!Valami megingott benned és ez már nem jó!

2010. jan. 9. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! A találkát megfontolom, mert csak úgy tud dönteni az ember, s nem vagyok egy olyan ember, aki csak úgy feladja a biztosat a bizonytalanért. Várok még további válaszokat is és köszönöm eddig mindenkinek.
2010. jan. 9. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem addig ne menj hozzá a jelenlegi párodhoz, amíg nem vagy biztos az érzéseidben. Tisztázd le magadban mit is szeretnél és dönts. Sok sikert.
2010. jan. 12. 13:35
 15/16 anonim válasza:
Ezt a cikket mintha én írtam volna.Nagy vonalakban mi is így vagyunk.Csak mi nem építkezünk.És én is azon gondolkodom erősen,hogy itt hagyom az 5 éves kapcsolatom.De ez a döntésed.Mi ebbe nem szólhatunk bele.Én a helyedben megpróbálnám.Legvégső esetben egyedül maradsz,de elöbb utóbb tuti találsz majd mást.Nem csak ő van a világon.Sok sikert a jó döntéshez:)
2010. jan. 15. 11:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó válaszoló! Ha nem lépsz ki a kapcs.-ból miért nem teszed? Mi tart vissza? A tervek, az elmúlt közös dolgok?
2010. jan. 15. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!