Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezzem az esküvőt vagy inkább ne?
Hát inkább most lépj ki, mint esküvő után, azért az nagyobb sérülés. Egy válás nem olyan jó móka ám!
Amúgy ez szerintem egy döntés kérdése. Most igaziból arról kell döntened, hogy hűséges leszel -e az iránt az ember iránt, akivel hat éve élsz. Egyenlőre még nem döntötted el, hanem hezitálsz.
Lehet házasodni, de előtte el kell döntened radikálisan, hogy ki akarsz mellette tartani hűségesen.
Ha ezt nem tudod meghozni, akkor ne menj hozzá. Viszont ahhoz, hogy ezt eldöntsd, hogy az akarsz e lenni hozzá, lehet, hogy nem baj, ha talizol a másik pasival. De az én véleményem szerint ez úgy korrekt jelenlegid felé, ha nincs szex a másikkal egyáltalán, csak beszélgetés. És egy két beszélgetésből már le lehet szűrni, hogy ha felkelnek az érzelmek, stb., akkor nyilvánvaló, hogy a másik iránt nem akarsz hűséget, sőt!!!!
Háát!Én ugyanígy voltam,mint Te!Én azt tettem,hogy szerveztem a barátnőm segítségével egy titkos találkát!Leültünk megbeszélni a dolgokat!Ő független volt Én nem!De kiléptem a kapcsolatból és most már 2 és fél évek férj és feleség vagyunk!Építkeztünk,és épp most indul nálunk a babaprojket!
LÉPJ TE IS!Én nem bántam meg!Valami megingott benned és ez már nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!