Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tervezzem az esküvőt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervezzem az esküvőt vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
A következőben szeretném a véleményeteket kérni: karácsonykor eljegyzett a párom, lassan 6 éve, hogy együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt is élünk (építkeztünk). Mostanában többet vitatkozunk, mint általában. Azonban töntént úgy 4 éve, (akkoriban még albérletben laktam) és megismerkedtem egy sráccal, aki történetesen az ország másik felén él. Szóval 1 hetet töltöttünk együtt az illetővel, mit ne mondjak csodálatos volt, tökéletes! Vmi megfogott benne, aztán ő hazament, mert csak továbbképzés miatt tartózkodott akkor itt és a távolság miatt megszakadt minden. Most pár hónapja, emailben ismét felvettük a kapcsolatot. Közben ő is vőlegény lett. Ő is azt mondja, vmi akkor megfogta bennem, de nem akar két szék közül a pad alá esni és én sem szeretnék. Vhogy mindketten úgy érezzük, hogy közelebb állunk egymáshoz(lelkileg), mint az épp aktuális párunk. Mi a véleményetek?
2010. jan. 9. 13:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Építsd le ezt a nostani kapcsolatot!!! Minek pazarlod a párod idejét? Lehet félelemből jegyzett el, nagyon nehéz, de vess véget ennek. Lehet azzal a fiúval nem jön majd össze, de legalább tudod, szzámodra mi kell, milyen egy kapcsolat, amelyet Te tökéletesnek tudsz tartani! Vágj bele, mert a Te időd is fogy és a párodé is! Sok boldogságot kívánok neked!!! :)
2010. jan. 9. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát Te tudod.

Én megszerveznék egy személyes találkozót azzal a távoli zugban élő valakivel, aki szintúgy vőlegény.

Egy találkozó elég a döntéshez, a közös döntéshez.

2010. jan. 9. 14:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodom.
2010. jan. 9. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha ezt tőlünk kell megkérdezned, akkor ne tervezd az esküvőt, mert nincs úgy értelme, ha magad se tudod, mit akarsz.
2010. jan. 9. 14:06
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nagyon át kell gondolni, megéri neked-e azt hogy feladjad az épitkezést... párodat, ha ugy gondolod igen akkor lépj, mert nincs értelme épitkezni, együtt lenni évek telnek el, és akkor mész majd el, mert nem szereted a jelenlegi párod !! Nagy dolog átgondolni, mert nem tudod még ő, hogy ö is feladja, hisz ö is el van jegyezve!! Tényleg 2 szék közé nehogy te maradj, jol gondold át, a szivedre hallgas, meg legyen egy kis jozan ész is, mérlegelj !!
2010. jan. 9. 14:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szervezd meg a találkozót és közöld azt is, milyen célból szeretnél vele beszélni. Lehet, hogy ha a célod ismeri, már találkozni sem akar. Vagy épp fordítva. Az irányítást tartsd a kezedben, nehogy azt higgye, csak egy légyottot szeretnél ismét.
2010. jan. 9. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Miután egy négy éve történt pár éjszakás kalandon jár az eszed még mindig, nem hinném, hogy neked való ez az esküvő.
2010. jan. 9. 14:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Ő már korábban is találkozni akart velem.
2010. jan. 9. 14:13
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

én biztos nem rúgnék fel egy hat éves kapcsolatot, egy egy hetes kaland miatt.

Muszáj, hogy kiábrándítsalak. A vőlegényed az, akivel 6 éve együtt vagy, vele tervezel közös életet ő az igazi. Egy hét alatt senkit se lehet megismerni, nem tudhatod, hogy ő illik e hozzád, hiába érzed úgy, az nem sokat ér...

2010. jan. 9. 14:19
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
14:19 - Ez rossz gondolkodás, a szüleim több, mint 25 éve házasok, ismerik egymást, mint a rossz pénzt (szó szerint), és boldogtalanok együtt, kilépnének, ha lenne más, aki mellett boldogabbak lennének.
2010. jan. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!