Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem bántó? (Legjobb barátnő esküvője. )
Kérlek segítsetek mert én nagyon nem tudom mit csináljak..
Legjobb barátnőm már két éve más városban él, így kicsit kevesebbet találkozunk, de ezt nem tudom mire vélni:
Meghívott az esküvőjére. Irtam neki, hogy szívesen segítek bármiben ha kell. Semmi válasz. Gondoltam elfoglalt. Aztán felhívtam párszor,
nem vette fel. Megint írtam, megkérdeztem hol találkozunk majd a nagy napon a házasságkötő teremnél vagy náluk. Semmi... Facebookra már két hete
kirakta, hogy lefoglalta a leánybúcsúra az apartmant Balatonon. Engem meg sem hívott. Tudom apró dolgok, de bánt. Ha ennyire nem érdeklem miért hívott meg az esküvőjére?
Nezd, sokan nem ertik meg, hogy ha az ember kapcsolatot kezd, akkor a tars ertelemszeruen elorebb kerul a "rangsorban" , mint a barat. Mar a tars lesz az,a kivel mindent megoszt, mar hozza megy eloszor, ha szabadidieje van. Ez foleg akkor nagyon latvanyos, ha csak az egyik oldalrol van valtozas: pl nalatok neked mar volt kapcsolatod, amikor neki is lett.
Raadasul valamelyikotok el is koltozott, ez is ront a kapcsoalton. Mar enm talalkoztok mindennap, az is lehet, hogy csak felelvente futtok ossze. Mar nincs meg a kozos tema, nem ugyanazok az ingerek ernek. Valojaban mar nem legjobb baratok vagytok, hanem csak jo ismerosok.
Udvariassagbol meghivott, de nem kell elmenned....
Velünk az unokatesómék csinálták meg ugyanezt. Meghívtak az esküvőre és a lagzira is. Aztán el voltunk felejtve. Pár utcával odébb laktak. Anyám próbálta volna felajánlani a segítségét de gorombán elutasították. A páromat aki a menyasszony barátnője volt csesztek meghívni a lánybúcsúra. Mindezt úgy, hogy három évvel korábban a mi esküvőnk előtt ők egy hétig itt tanyáztak.
Mi egyszerűen elmentünk a menyegzőre, gratuláltunk aztán mindenki szeme láttára szépen leléptünk. A nászajándékot pedig megtartottuk.
Én nem aláznám meg magam további próbálkozással. Mi két hónappal az esküvő előtt úgy álltunk, hogy csak vőfély meg zenész volt, gondolhatod milyen szervezésbe voltam! Se ruha, se helyszín se semmi! És mégis mindenkit vissza tudtam hívni, mindenkinek tudtam üzenetet írni stb. Ha a legjobb barátnője lennél, akkor magától hívna, hogy képzeld ez meg az lesz, így meg úgy lesz stb. nem pedig szarna a fejedre. Én volt mikor a gép előtt egy teljes órán át gépeltem meg linkeltem a képeket a legjobb barátnőmnek. Belefért az időmbe bőven, holott így álltunk!
Nem bántásból, de csak azért hívott meg, hogy
1. kell a létszám, tök égő, ha kevés vendég van, meg ki fog akkor táncolni, lássuk csak kit lehetne még hívni....
2. meg kell hívni, mert jóba voltatok sokáig, ne sírjon a szád, hogy nem hívott meg
3. kiszámolta, hogy te kb. mennyit hozhatsz ajándékba és úgy találta mindenképp megérné hívni
Szerintem mindenféle csatornán kerested elégszer. Egyszerűen ne mondj semmit. Lehet majd valamikor dob egy üzit, vagy hívást, hogy hova menjél, mert biztosítani kell hogy hozod a pénzt/létszámot, de nem azért fog hívni, mert úgy szeret. Akkor nem így viselkedne. Én nem mennék el és részemről ennyi lenne a barátság. Ezt nem lehet kimagyarázni szervezési lázzal meg ilyen hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!