Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem bántó? (Legjobb barátnő esküvője. )
Kérlek segítsetek mert én nagyon nem tudom mit csináljak..
Legjobb barátnőm már két éve más városban él, így kicsit kevesebbet találkozunk, de ezt nem tudom mire vélni:
Meghívott az esküvőjére. Irtam neki, hogy szívesen segítek bármiben ha kell. Semmi válasz. Gondoltam elfoglalt. Aztán felhívtam párszor,
nem vette fel. Megint írtam, megkérdeztem hol találkozunk majd a nagy napon a házasságkötő teremnél vagy náluk. Semmi... Facebookra már két hete
kirakta, hogy lefoglalta a leánybúcsúra az apartmant Balatonon. Engem meg sem hívott. Tudom apró dolgok, de bánt. Ha ennyire nem érdeklem miért hívott meg az esküvőjére?
Én is úgy érzem, hogy udvariasságból hívott meg :(
Az viszont nem rossz ötlet, hogy rákérdezek megbántottam-e.
Köszönöm a válaszokat :)
Szegénykém, ez nagyon szar érzés, velem is hasonló volt.
Örülj neki, legalább kiderült milyen egy barátnő....
Ha felveszi a telót, s ha te is úgy gondolod, akkor kérdezz rá a dolgokra, akkor ott úgy sem tud olyan jól hazudni. Ha nagyon kedves lesz, akkor egy értelmű, hogy csak muszájból hivott meg (bocs nincs hosszú i-m), főleg ha mentegetőzik, hogy milyen jó barátnők vagytok....de már gondolom te is érzed, hogy nem a legjobb...sőt...
Szerintem ilyen nincs, hogy esküvőre elhiv, de a lánybúcsúra nem, s jó barátnők vagytok. Lehet, hogy ez egy jel volt, hogy le kell zárni a kapcsolatot, én igy az esküvőre sem mennék el, mert szerintem ezzel téged is nagyon megalázz.
Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de a jelek szerint ez a liba csak a VOLT a legjobb barátnőd. Én a helyedben nem mennék el az esküvőre - igaza van a párodnak! -, mert az csak ürügy, hogy valaki ilyen tahó legyen, hogy nem képes semmit sem válaszolni olyan fontos kérdésekre, amelyek lényegesek NEKED és a párodnak.
Azért annyira nem kell megkergülni egy esküvő miatt, hogy oda sem figyeljen valaki a legjobb barátnőjére!
Sirasd meg azt a barátságot, és felejtsd el. És komolyan felejtsd el, mert ilyenfajta "barátnő" majd akkor fog újra jelentkezni, és a nyakadra mászni (ha hagyod), amikor sz_rban lesz és kell neki egy váll, ahol kisírhatja magát. Te nem számítasz neki, sajnálom, de ez nyílvánvaló.
Nagyon sajnállak, nekem is volt ilyen "legjobb" barátnőm, aki nagyon megváltozott és nagyon rossz irányba.
Szerintem mondjátok le az esküvőt, fogjátok azt a pénzt a pároddal és menjetek el valahova, valami szép helyre pihenni, lehetőleg akkor, amikor az az esküvő van, hogy még véletlenül se tudjanak megalázni azzal, hogy az utolsó percben lesz rátok "óóóóóóóóóriási szükség".
A ruha pedig remekül fog mutatni rajtad pl. egy színházi esten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!