Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adnátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adnátok ki esküvőfotósra, ha nagyon tetszenének a képei? Illetve mi volt a legnagyobb kiadás az esküvőtökön (ételen-italon kívül)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 23:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, azért is kérdeztem, mert a környezetemben mindenki azzal jön, hogy elég 50-60 ezret szánni a fotósra és mutogatják, hogy ő is ennyiért jön, de nekem ebben az árfekvésben nincs olyan fotós, akinek a munkája tetszene. Akik nekem tetszenek, kb. 200 ezer forint körüli összeget kérnek el és úgy gondolom nekem még ez is megéri, mivel az embernek jó esetben csak egyszer van esküvője és szeretné a képeket még hosszú évekig nézegetni. A környezetemben viszont mindenki őrültnek tart, hogy ennyit ki akarok adni fotósra. Nem is értem, miért él úgy ez az emberek többségében, hogy "hiszen csak kattintgat, mi kerül ezen ennyibe".
2014. júl. 17. 15:51
 12/25 anonim ***** válasza:

Ok szuperek szemlyessen ismerem oket

[link] (fenylabor szeretet kepek)

Specializaltak vintage kepekben es nagyon sok kelleket hasznalnak a kepek eredeti hangulatuak.

2014. júl. 17. 16:00
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem is értem, miért él úgy ez az emberek többségében, hogy "hiszen csak kattintgat, mi kerül ezen ennyibe".

Azért van ez, mert tele a piac, magukat profinak beállító kóklerekkel akik szánalmas minőséget produkálva, fillérekért, sem megfelelő technikával sem azt használni képes szaktudással nem rendelkezve szétverik a piacot. Náluk valóban jobb képet csinál a nagynéni is, mert semmi nincs meg bennük abból ami ehhez a hivatáshoz kell. Válassz olyan fotóst akinek szerelmes tudsz lenni a képeibe. Akinek a képeit nézve át tudod élni azokat a pillanatokat amik a képeken szerepelnek, akivel jól érzed magad (mert egész nap ott lesz veled és hidd el, hogy életed legszebb napjából nem arra akarsz emlékezni, hogy nem volt szimpi a fotós).

2014. júl. 17. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
2 es vagyok..egyébknt ez nem az egész csomag volt, kreativ, 1 szertartás, és a buli a menyecskeruháig.
2014. júl. 17. 20:22
 15/25 anonim ***** válasza:
#14: Az nagyjából az egész naposnak számít, a legtöbb fotósnál, főleg ha szombat. :)
2014. júl. 17. 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:

Szabó Balázs (facebookon: Balázs Szabó Photography)

[link]

2014. júl. 17. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Na, olyan szolgáltatót sem bíznék meg aki nem szán annyit a vállalkozására amennyibe egy .hu domain évente kerül.
2014. júl. 17. 22:49
 18/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk a képei egész klasszak! :)
2014. júl. 17. 23:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Kár,mhogy flash es

Tableten nem lehe megnézni

2014. júl. 17. 23:37
 20/25 anonim ***** válasza:

" jó géppel nem nehéz elkapni a pillanatot. "

Gondolod Te. Fogalmad sincs róla, hogy milyen jó gép kell ahhoz, hogy egy lagziban, fényszegény környezetben éles képeket készíts pillanatokról, mondjuk a táncnál. Alhangon 800-900ezer forint, ha nem akarod agyonvakuzni és ezáltal leválasztani a képen szereplőket a háttérről, de még ehhez is tudnod kell fényképezni, nem elég a gombot nyomni. :)

2014. júl. 18. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!