A férjem miért nem hiszi azt hogy 100. 000ft/ havonta erre nagy kiadás?
Németországban dolgozott eddig, 4-5 hetente jött haza.
Már osztrákban dolgozik, na és minden héten haza kell jönnie, ami nem baj de ez havonta 110.000ft kiadást jelent.
Most ő sértődött meg mert szerinte én nem akarom azt hogy haza jöjjön, pedig erről szó sincs, csak épp azért van kint, és azért váltott munkahelyet mert itt elvileg többet keres(ne).
Igazból két hetente jött volna haza, és akkor csak fele árba kerülne.
Azért egy év alatt már 600.000ftról beszélünk, és ott vagyunk hogy sehol. Akkor mit keres...
Nem az a baj hogy nem utal tudod, nem erről van szó! Ha nem tudod értelmezni nem tehetek én sem róla.
Na pont erre mondom mindig, hogy az ilyen egyik fél itthon, a másik szomszéd országban csak látszat/érdekházasság.
Ha nem nélkülöztök amúgy, akkor szerintem teljességgel telibefosható összeg az a 100.000 ft ahhoz az örömhöz képest, hogy legalább heti 2 napot a házastársával tölthet az ember.
Csak máshol ugye meg a 100.000 ft a nagy öröm, az meg csak a ráadás, hogy az embert se kell elviselnie...
Egyébként meg nemtudom mivel megy haza, de pl. a vonat, busz olcsóbb általában mint 1 főre autókázni.
az a baj, hogy ez a pénz nem hozzád kerül, és nem utalja.
hazudsz ha azt mondod hogy a pénz nem számít, akkor mit keresne külföldön??
esetleg menj el te is takarítani, és majd akkor értékeled ha hetente haza tudsz jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!