Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit adjunk ajándékba?
Figyelt kérdés
Egyetemi (nem legjobb) barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak ketten (én és a párom). 15 000 Ft-ot tudunk adni ajándékba. Ennyi amit úgymond gond nélkül ki tudunk adni, ha többet adnánk már lemondással járna (pl. vmelyik rezsiszámlát nem fizetjük ki a hónapban). Igazából többet is tudtunk volna adni, ha nem csak múlthónapban szólnak, hogy meghívnak minket az esküvőre, plusz engem a lánybúcsúra. Ami ugye mondanom se kell, hogy plusz költség. Meg sajnos normális ruhánk sincs, azt is kell venni. Meg fognak szólni, hogy csak ennyit adunk? Ha 2-3 hónappal ezelőtt tudjuk, akkor másképp takarékoskodunk.2014. júl. 14. 16:25
1/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltuk, hogy 10 000 Ft megy a borítékba, 5 000 Ft meg a mecsenyketánckor dobjuk.
2014. júl. 14. 16:29
2/4 anonim válasza:
szerintem ez teljesen korrekt összeg,nem fog senki megszólni Titeket,nyugi:)
3/4 anonim válasza:
Nem fognak megszólni, ha igen, akkor meg van róluk a véleményem.
Mi is jártunk már így (akkor csak én dolgoztam, tehát ezt kiköhögni is meló volt), ugyan ennyit adtunk és nem volt belőle sértődés, megértették, hogy ez nem az helyzet, ahol több jönne össze.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is tök korrekt, nem kell szégyellni. Korrekt, a háttérinfó nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!