Mit adjunk ajándékba 70éves Édesanyámnak szülinapjára?
Fiatalos, tehát "öreges" dolgot nem szeretnék... Kb.10-12ezer forintom van rá (3 gyerkőc mellett ennyi jut :))
Szívem szerint befizettem volna Apukámmal együtt 1hétvégére valahova, de annyi pénzem nincs...meg igazából tavasztól őszig a telken vannak tó mellett, így "állandóan nyaralnak".
Ötlettelen vagyok, pedig ismerem a saját szüleimet...
28-áig kell valamit kitalálnunk a párommal...S.O.S.
fotókönyvet összeállítani neki?
Szerintem ne adj neki fotóalbumot meg ilyesmit. Oké, hogy öreg, de az ilyen ajándékok csak azt éreztetik vele, hogy neki már csak múltja van.
Amit már írtak, valamit a telekre, amit tud használni. Egy nyugágy szerintem is jó ötlet.
Valamit, amire ő esetleg sajnálja a pénzt.
Finomabb édesség, szép függöny, balkonláda-teli színes virágokkal, amit a gyerekekkel ültettek be a mamának. Semmiképpen nem vennék konyhai és egyéb használati tárgyat, ami a munkára emlékezteti. Max. olyan dolgot, ami kikapcsolódáshoz párosul: fagyigép, új fürdőruha névvel ellátott strandlepedővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!