Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Annyira csodálatos Kaszai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira csodálatos Kaszai Lili esküvői szettje. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

[link]

Rögtön beleszerettem ebbe a szettbe. Nektek mi a véleményetek? Tudtok linkelni olyan fotót, amelyen ugyanilyen "fátyol van", csak kiengedett hajjal? :)

2014. júl. 14. 12:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
95%
Én leszarom hogy ki ez a nő, pocakkal felőlem a Szűzmária is húzhatna magára gyönyörű, testhezálló csipkeruhát, akkor is egy trampli lenne benne.
2014. júl. 14. 18:20
 32/34 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a csokor és a fejdísz nem illik a ruhához, kicsit halványabb színnel jobb lett volna. És valóban a vőlegény nadrágjának se stimmel a színe.

Ez a fajta fátyol szerintem feltűzött hajjal mutat a legjobban.

[link]

2014. júl. 14. 22:02
 33/34 anonim ***** válasza:
82%

" Hát ja valakinek a deszka nyakiglábak jönnek be..."

hát, szerintem sokan döntenének mellettük szemben a képeden levővel. A VV sztárokat sem ismerem, sosem nézünk tévét. Nem sznobságból, hanem mert itt a net. És a bulvárt meg elkerülöm, így nincs fogalmam a tehetségkutatókról.

AZért hittem, hogy a rokona vagy, mert olyan hévvel véded és úgy felháborodsz a válaszokon, mintha téged sértenénk meg.

Tudod, mit? Valakinek nem tetszik Andy Samberg humora? Akkor most én is pattogjak, mert nekem ő a kedvencem?:D

2014. júl. 14. 22:14
 34/34 anonim ***** válasza:
18%
2014. júl. 19. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!