Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira csodálatos Kaszai Lili esküvői szettje.
Szerintetek is?
Rögtön beleszerettem ebbe a szettbe. Nektek mi a véleményetek? Tudtok linkelni olyan fotót, amelyen ugyanilyen "fátyol van", csak kiengedett hajjal? :)
Szerintem maga a ruha nagyon szép és jól is áll neki! Nem értem mi gond lenne az alakjával, szerintem nagyon jól áll neki a ruha. Nekem a fejdísz és a csokor nem jön be, a fejdísz valahogy túl hangsúlyos egy ilyen pici ruhához.
2014. júl. 14. 13:21
23/34 anonim válasza:
Ehhez a ruhához soványnak kell lenni. Én azért írtam, hogy ez a nő kövér, mert amúgy nem ismerem őt, és ezek alapján a képek alapján legalábbis terhesnek néz ki. Ruha teszi az embert.:)
2014. júl. 14. 13:48
24/34 anonim válasza:
Persze, hogy nem kövér, ezért is szerencsétlen ez a ruhaválasztás, mert nagyon előnytelen.
És nem csak az lehet szép ruha, ami végig feszül. Szerintem egy derékhangsúlyos, utána bővülő ruha előnyösebb lett volna. És az sem fúj :)) Bármilyen fazonú ruhában van szép és nem szép is.
2014. júl. 14. 14:31
25/34 anonim válasza:
De ki ez a nő, mit csinált?
2014. júl. 14. 14:32
26/34 A kérdező kommentje:
olvasd el a cikket, ha ilyen tudatlan vagy. Attól mert valaki nem VV sztár, akkor már kérdőjel van a neve mellett. Nem vagyok a húga, semmilyen kapcsolatom sincs vele, csak egyszerűen értékelem és tisztelem azt, amit képvisel és ezzel a szettel pedig én eldobtam az agyam. Hát ja valakinek a deszka nyakiglábak jönnek be...
2014. júl. 14. 14:51
27/34 anonim válasza:
Hmmm, tehetségkutatóban nyertek. Sztárok. Én kérek elnézést, hogy nem nézek egyáltalán tévét és más jellegű információkra vagyok nyitott. De ma is tanultam valamit.
2014. júl. 14. 15:02
28/34 anonim válasza:
Tök mindegy mit csinált.. Mert ha a szomszéd lány lenne sem változtatna semmit a kérdéssel kapcoslatban.
( egyebként én sem tudtam, kicsit műveletlen vagyok tévés személyiségeknől, mert 12 éve nem nézek tévét, csak ha ahol vendégségben vagyunk bekapcsolják, nincs előfizetésem sem. Bár úgy érzem elég az ami a facebookon átszivárog, vagy az indexen főcímként megjelenik a celebhíreknél, bár őket pnt ebből a cikkből tudtam meg kik)
2014. júl. 14. 15:33
29/34 anonim válasza:
A Fölszállott a páva páros tánc nyertesei. Ez a ruha és fejdísz különleges. Népviseletben sokkal szebb Lili.
2014. júl. 14. 15:40
30/34 anonim válasza:
Szerintem teljesen jellegtelen ruha, ennek a lánynak meg még előnytelen is. Azt a szúnyoghálót a fején meg nem tudom értelmezni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!