Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn levetített gyerekkori képekből készült videó alá ismertek jó kis pörgős zenéket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 15:39
11/20 anonim válasza:
#10 Nekem is az a kedvenc számom! lúzer
12/20 anonim válasza:
10-es vagyok. Utolsó te ezt hogy érted?
13/20 anonim válasza:
Szerintem te sem a kérdésre válaszoltál.
14/20 anonim válasza:
Mivel én sem ismerek az ilyen képsorozat alá más dalt, mint a Green Day-félét. Azt is csak úgy, hogy az előbb meghallgattam, és rájöttem, hogy én is ezt hallottam egy-két esküvőn. Tehát nem vagyok jártas a témában. De legalább nem lehúztam szegény kérdezőt, mint a többiek. Merthogy neki ez lesz élete egyik legszebb napja (reméljük) és ők jószívvel próbálnak csinálni valamit. Az, hogy ez X-nek meg Y-nak magánügy, nem az volt a kérdés, hogy tetszik-e nekik. És ha az is lett volna, akkor sem ilyen stílusban válaszol egy jóérzésű ember.
16/20 anonim válasza:
Utolsó, nagyon sajnállak. Szép dolgokat láthattál gyerekkorodban és most is.
17/20 anonim válasza:
Ja az ilyenek voltunk is a nagy közhely szám.
De amúgy szerintem egy 5 perces videó még mindenkinél belefér, szerintem tök aranyos. De akkor is közhely az egész
18/20 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos:
Halász Judit: Minden felnőtt volt egyszer gyerek
Judit és a zenemanók: Gyermek volt minden óriás
Muzsika hangjai: Do Re Mi (angolul szerintem jobb)
Kevésbé "gyagyik":
Taylor Swift: Never Grow Up (ellenben ez nem pörgős)
The Main: Growing Up
Dawson's Creek: I Dont Want To Wait
Fun: We Are Young (feldolgozásokat is érdemes nézni, azok szerintem jobbak)
One Direction: Live While We're Young
Demarco: I Love My Life
Ihász Gábor: Múlnak a gyermekévek (csöppet elcsépelt)
Magna Cum Laude: Színezd újra
Kelemen Kabátban: Maradjatok Gyerekek
20/20 anonim válasza:
Én mindig irigykedek azokra, akiknek van ilyen vetítésük, mert rólam olyan kevés kép készült, hogy nem tudtam összerakni egy ilyet. :( Egyébként szerintem inkább olyan számot válasszatok, ami nektek tetszik, nem kell, hogy témába vágó legyen, főleg, ha angol a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!