Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezek jók kajának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jók kajának?

Figyelt kérdés
500 fős esküvőre ezeket a kajákat gondoltam: Rántott párizsi, rántott hús, rántott csírke mell. mézes sonka tekercs, egy malac sült, csirke sült, saláták, pörkölt+ nokedli, Újházi Tyúkhúsleves, Lecsó, Paprikás Krumpli, és halászlé,
2014. júl. 9. 16:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

a rántott párizsit (JÉZUSOM) kihagynám, a lecsót meg a paprikás krupmlit is.

Ezen kívül én valami rántott sajtot/gombát betennék, mert mondjuk az az esetleges fogyókúrázóknak is jó. Mert tegyük hozzá,hogy még vegát lehet nem sokat ismertek de olyat aki éppen diétázik azt igen ;)

2014. júl. 9. 17:50
 22/33 gabriell88 ***** válasza:
49%

Beszéltél már éttermessel?Nálunk sokat segített a kaja kiválasztásánál.

Ez lesz a menü: Tyúkhúsleves

pörkölt,rántott húsok, rántott sajt, rántott gomba,pácolt csirkecomb,sörrel borítva ,kisütve,töltött csirke, töltött karaj,fasirt,francia saláta , rizs, sült krumli köretetekkel, utóbiak svédasztal szerüen lesznek feltálalva, hogy aki a vacsora után éhes maradt az tudjon még csipegetni

2014. júl. 9. 18:03
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
500 főre már rendelhetsz ökörsütést!
2014. júl. 9. 18:24
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A párizsival nagyjából egy árban van a gomba, cukkini, padlizsán, amik akár rántva, akár grillezve azért elegánsabban mutatnak a menüben. :) A rántott párizsi leginkább főzelékfeltét a házi konyhában is, önálló ételnek esküvőre felejtős.

Ami még olcsó alapanyagú, de a lecsó helyett szintén elegánsabb megoldás: gombapörkölt, ami mellé tejfölt is szolgáljatok fel külön (főleg az idősebbek nem bírják már a tejtermékeket, ezért nem jó belekeverni).

Ha valami lecsószerű, könnyű nyári ételt szeretnél, akkor még szóba jöhet egy jó kis zöldséges ragu alapú tésztaszósz is, cukkinivel, paradicsommal, padlizsánnal, olaszos fűszerekkel, mellé spagettit tálalva. Hasonló árkategória, de ez is valamivel elegánsabb megoldás, mint lecsót tálalni. :)

Szintén a megszokottól eltérő, de nyáron jó megoldás, ha valamilyen krémleves is van a húsleves mellett, akár burgonya, akár gomba, vagy más zöldség. Lehet még jó kis tejfölös ragulevest is készíteni húsosan vagy csak zöldségekből is, ez szintén nem drága megoldás, de 500 főre azért érdemes már kétfélével készülni.

2014. júl. 9. 18:57
 25/33 anonim ***** válasza:
30%

500 fő, na persze:D

Egyébként abban a minutumban állnék föl és távoznék, hogy elém tolják a rántott párizsit. Ez most komoly? Basszus igényes ember a kutyáját nem mérgezi ilyennel, nemhogy a vendégeit.

2014. júl. 9. 20:01
 26/33 anonim ***** válasza:
26%

500 fönek illene normális kaját adni...ne abbol indulj ki, hogy mit esztek a menzán vagy egy kifözdében..vagy éppen otthon egy rohanosabb napon.. ez a rántott párizsi, rántott hus...lecso, paprikás krumpli...pff.

tényleg beszélj egy éteremmel...

2014. júl. 9. 20:52
 27/33 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom, hogy a többségnek mi a baja a rántott párizsival, mi szoktunk csinálni és jó kaja. Szerintem nem egyre gondolok itt a többséggel...

A többivel sincs baj, én simán megenném (kivéve halászlé, mert nem szeretem a halat), aztán nem érdekel, hogy más prolinak gondol miatta. :)) Annyi, hogy én túl soknak tartom, szerintem nem kéne ennyiféle.

2014. júl. 9. 22:39
 28/33 anonim ***** válasza:
65%
Senki nem mondta a párizsira, hogy nem jó kaja csak azt, hogy nem esküvőre való.
2014. júl. 10. 07:45
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

"Senki nem mondta a párizsira, hogy nem jó kaja csak azt, hogy nem esküvőre való."

És miért nem való oda?

Szerintem semmi baj nincs vele. Nyilván, ha a Gundelben van az esküvő, akkor ott csak a puccosabb kaják vannak, de egy lazább, sütögetős lagzira simán belefér, mint ahogy a többi is. Nem csak karótnyelt elegáns vacsora létezik lagzi címszó alatt, de itt még azt is lenézik, aki húslevest és pörköltet szeretne lagzin..

2014. júl. 10. 11:45
 30/33 anonim ***** válasza:
9%
a felsorolásbol kihagyta a kérdezö a krumplis tésztát és a zsiros kenyeret..desszertnek meg egy kis hurkát, kolbászt..
2014. júl. 10. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!