Sok volt ez mara dietas kajanak?
Figyelt kérdés
Hanyos hasmeneses virus, tegnap ejjel voltam nagyon rosszul hajalba volt hanyas, hasmenes utana fokozatosan jobban lettem de nem.ettem.nem ittam. Ma delutan kettokor kezdtem el inni, mjad 4kor enni akkor ettem par haztartai kekszet es ropit utana ugy ket orankent megettem.egy-ket kekszet meg egy.kis ropit. Most jon az ejszaka es elore felek, hogy megint rosszul leszek:s ugye ez nem.volt sok mara? Jol.esni, jol.esett2014. márc. 11. 20:38
1/1 anonim válasza:
Dehogy volt sok.
Eleve a betegség miatt jött ki belőled minden eddig is, nem pedig gyomorrontásod volt, tehát nem arról van szó, hogy kímélned kell a gyomrodat bármitől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!