Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezek jók kajának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jók kajának?

Figyelt kérdés
500 fős esküvőre ezeket a kajákat gondoltam: Rántott párizsi, rántott hús, rántott csírke mell. mézes sonka tekercs, egy malac sült, csirke sült, saláták, pörkölt+ nokedli, Újházi Tyúkhúsleves, Lecsó, Paprikás Krumpli, és halászlé,
2014. júl. 9. 16:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Vegáknak pl. rántott gomba, rántott karfiol, rakott-zöldséges kaják. Brokkoli, padlizsán, cukkini.
2014. júl. 9. 16:57
 12/33 anonim ***** válasza:
16%
Nekem van több, mint 500 ismerősöm, és egyik se vega.
2014. júl. 9. 16:57
 13/33 A kérdező kommentje:

Vegágnak ez: Tócsni zöldségekkel és sajttal sütve,

Uborkasaláta feta sajttal,Töltött gombakalapok tejszínes szósszal,Padlizsánkrém parti adagban,

Gratinírozás (Csőben sütés)

2014. júl. 9. 16:58
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

rántott párizsi, paprikás krumpli, lecsó -> ezek nem esküvői lakodalmi kaják. Semmi baj ezekkel a kajákkal, de senki se azért megy oda, hogy ilyeneket egyen.

A rántott csirke v. rántott cs.mellből elég az egyik fajta, mivel két ennyire hasonló kaja nem vall nagy fantáziára. Ugyanez a helyzet a malac és csirkesülttel. Legyen malacsült rántott csirkemellel, a malac legalább látványosabb.

Halászlevet v. bármilyen halat szárnyas mellé tállalni, nem szerencsés, sőt nem illő, mert a mondás szerint elviszi a szerencsét.

A többi kaja szerintem jó.

2014. júl. 9. 17:11
 15/33 anonim ***** válasza:
47%
Talán a párizsit én is kihagynám. Amúgy irigylem a vendégeiteket. :D
2014. júl. 9. 17:12
 16/33 anonim ***** válasza:
54%
500 főre telik, de normális kajákra nem? Szerintem vegyetek le 200 főt és egyetek normális kaját!
2014. júl. 9. 17:13
 17/33 anonim ***** válasza:
75%

Rántott párizsi, lecsó, paprikás krumpli? Ugye ezeket viccnek szántad :)

Elég hagyományos menü, de nem baj, a rántott dolgokat szinte mindenki szereti, viszont ez így elég egyhangú.

A halászlé kifejezetten tetszik.

Te tudod, hogy vannak-e vegák, ha vannak, akkor lehetne gyümi leves is. Ők se maradjanak leves nélkül, és a megszállott fogyókúrázók se. Nyáron egyébként is nagyon üdítő hidegen.

A vegáknak ne csak a sajtos tócsni legyen, mert nem mindenki eszik sajtot. Én ugyan nem vagyok vega, de a tejtermékeket nem bírom. Legyen rántott gomba is.

A pörköltet, ha már van, akkor marhából csinálnám.

És hogy legyen valami ragus dolog, lehetne Budapest szelet.

A sonkatekercset nem értem, az hidegtálra való vagy előételnek, vagy éjjel nasinak, ha valaki megéhezik.

2014. júl. 9. 17:15
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak most olvastam: "Uborkasaláta feta sajttal,Töltött gombakalapok tejszínes szósszal,Padlizsánkrém parti adagban, "

Jól hangzik :)

2014. júl. 9. 17:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Az éttermeknek szokott lenni kifejezetten esküvői ajánlata (több féle is) amik általában variálhatók is.
2014. júl. 9. 17:28
 20/33 anonim ***** válasza:
66%
A rántott párizsit, lecsót és paprikás krumplit én kihagynám, a többi jó. Az utolsó kettő egy baráti bográcsozásra teljesen jó, de esküvőre azért nem.
2014. júl. 9. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!