Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kreatív esküvői fotózáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív esküvői fotózáshoz keresek Pest megyében jó helyszínt?

Figyelt kérdés
Pest megyében, valami szép helyet keresünk a kreatív esküvői fotózásunkhoz! A témát még nem tudjuk, úgyhogy mindenfélére nyitottak vagyunk, bármilyen jó ötletet szívesen vennék! :) Maga az esküvő egyébként Veresegyházon lesz, és Dunakeszin lakunk, úgyhogy, ha a kettőhöz közelebbi lenne, nem lenne baj! ;)

2014. júl. 8. 18:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A válaszodban én nem csak segítőkészséget éreztem, ezért reagáltam én is így! Ha segítő szándék vezérelt volna, akkor annyit írtál volna, hogy a fényviszonyok miatt vagy nem érdemes napközben fotózkodni, vagy csak zárt térben. De az utolsó mondatodból is tisztán látszik a segítőkészséged, ahogy gúnyolódsz...

Én kívánok neked minél több munkát, biztos élvezet egy ilyen segítőkész emberrel együtt dolgozni, fotózkodni!

Én megismerkedtem a fotóssal mielőtt megbíztuk, nekem az is fontos volt, hogy milyen ember lesz körülöttünk a nagy napon... és amellett hogy jó fotós a képei alapján összehasonlítva több fotóssal, (bár gondolom, akkor amiket én néztem mindegyik tehetségtelen szar vagy kamufotós, kamureferenciákkal és honlappal...), kedves is.

És akkor szerintem térjünk vissza az eredeti témára, az eredeti kérésemre...

Továbbra is várnék fotózáshoz HELYEKET! Kül/beltér egyaránt!

A többi válaszolónak köszönöm! :)

2014. júl. 9. 17:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz, nem gúnyolódtam (viszont te próbálsz ironizálni a többi fotós honlapjával és olyan dolgokat a számba/billentyűzetembe adni amit nem írtam).

Attól, hogy az érveim és a jó tanácsaim ellenére is engem próbálsz rossznak beállítani, csak mert a kérdésben szigorúan nem szereplő, de a tanácsaimhoz tartalmilag kapcsolódó információkat is megosztottam, tényleg azt kívánom, hogy legyetek boldogok! Ha ezt nehéz elhinni szerintem megint csak nem velem van a baj.

2014. júl. 9. 17:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha már itt tartunk, a fotós személyisége az egyik legfontosabb tulajdonsága amellett, hogy milyen képeket készít. Egész nap melletted lesz, Ő találkozik először a problémáiddal és jó eséllyel Ő fogja megoldani is Őket vagy legalább is megpróbálja, vagy Ő közvetít afelé aki megoldja. Olyan embert engedj életed legfontosabb és legintimebb pillanatainak egyikének közelébe akiben bízol és aki szimpatikus neked. Lehet, hogy az itt írt válaszom nem volt érthető és félreértettél benne valamit, de hidd el, hogy engem is a képeim mellett a személyiségem miatt is választanak. ;)
2014. júl. 9. 18:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Jó, de én már befejeztem mindenféle vitát.

Személyesen sem állok le vitázni olyannal, aki a saját igazán kívül más véleményét nem fogadja el (felesleges is), pláne nem a virtuális világon keresztül, ahol bárki bármit mondhat, anélkül, hogy tudná az ember, hogy mi igaz belőle és mi nem (és itt most nem a fényviszonyok alakulására gondolok, - azt egyébként felfogtam, hogy nyár közepén délben nem érdemes fotózkodni, de erről soha nem is volt szó, miután az esküvő szeptember végén lesz, már akkor is máshogy alakulnak a dolgok.. és még az sem biztos hogy külső helyszínen fotózkodunk).

Szóval szerintem felejtsük el egymást és akkor jó is ez így...

2014. júl. 9. 22:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Második vagyok. A Gödöllői kastély ritkán váltja be a hozzá fűzött reményeket. Nagyon szép és felkapott hely. A gond az vele hogy unalmas fotóhelyszínei vannak. Szép nagy és zöld a parkja, de nagyon kevés az igazán különleges helyszín benne. A kastélyban pedig csak a belső lépcsőkön lehet fényképezkedni és néha a fehér -arany dísztermében ami elég üres. És persze a kastély előtt és mögött.

Persze a jó fényképész a kevésből is meséset tud kihozni.

Sokan csalódtak már, mert a fotó lehetőségeihez képest elég szegényes megoldásokat kínál. Ha lehetne a belső terekben és a belső templomban fényképezkedni akkor több lehetőség lenne benne.

A városligeti várban lévő Jáki templomban is láttam már különleges hangulatú képeket.

2014. júl. 9. 22:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok oda valósi, így nem tudok konkrét dolgot mondani.

Milyen állatok? Szerintem valami tanya, farm, vadaspark, jó lenne, ott a tehenek, kecskék, disznók között a sárban, szalmában, kimehettek valami szántóföldre. Vagy nem tudom milyen típusú állatokat szeretsz... Egyébként tényleg fontos lenne, a hobbitok, munkátok, kicsit írhatnál még magatokról mert szerintem a kreatív fotózás erről szól, hogy személyes témákat örökítünk meg a fotókon, esetleg kifigurázva, eltúlozva vagy pont az ellentéteit, bár az utóbbi még kicsit nekem is hülyén hangzik. Legalább is én így gondolom. Nekem az nem kreatív mikor hátulról fotózva az ifjú pár és a tanú, aki közben fogja a menyasszony fenekét vagy ez a fa mögül kitekintős dolog, a szokásos naplemente előtt állós, táncolós, hogy milyen lazák vagyunk. Nekem ezzel sincs semmi bajom, ezek is lehetnek gyönyörű képek, főleg ha már önmagában a helyszín is gyönyörű. Sőt, én úgy vagyok vele, hogy legyen pár kép, emlék róla, de akkor is maga az élmény, a hangulat a lényeg. Csak, ha már kreatív fotózás akkor tényleg legyen személyre szóló, ötletes.

2014. júl. 10. 00:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Csak hozzátenném, hogy szerintem fotós nem modnott semmi durvát, sértőt, személyeskedőt a fényviszonyokról, normálisan lett megfogalmazva
2014. júl. 11. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!