Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
_Évike kérdése:
Pécsett tudnátok ajánlani beltéri fotózáshoz helyszínt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 14:29
1/13 anonim válasza:
Pécsi Nemzeti Színház, Cella Septichora,
Tudásközpontban is vannak érdekes terek
2/13 anonim válasza:
A színházban szoktak. Az egyik ismerősömnek meg a Corso hotelben volt az esküvő, és ott fotózkodtak.
3/13 anonim válasza:
A Pécsi Nemzeti Színházba tudtommal jó ideje nem engedtek be senkit fotózni, bár én voltam, de az más tészta. Pécsett egyébként tudtommal nincs olyan beltéri helyszín ahol ingyenes a fotózás, szép és nyitva van hétvégén.
4/13 anonim válasza:
Én azért írtam a színházat, mert láttam ismerősöknek ott készült fotóját. Nem volt olyan régi, kb. 3 házasodtak. Azt nem tudom, hogy kellett-e fizetni. De az végül is nem volt a kérdésben, hogy ingyenes legyen :)
Szerintem, ami tetszik, azt keressétek meg és kérdezzétek meg, hogy lehet-e, hogyan működik, stb.
5/13 anonim válasza:
Zsolnay negyed, Pécsi Nemzeti Színház, Palatinus hotel, Dominikánus ház, MTA székház, Vasváry ház, illetve a Széchenyi teret és a Király utcát összeköti egy üveges átrium udvaros átjáró, az is tök hangulatos, és nem sok ember keveredik oda, csak aki tudja, hogy ott van. (Murphy's Pubbal szemben)
7/13 anonim válasza:
Jaja, de ha megvertek volna, se jut az eszembe :)
8/13 anonim válasza:
A Civil Közösségek Háza is szép belül, szerintem alkalmas fotózásra.
9/13 anonim válasza:
Magasház... tudom, elvileg oda is tilos bemenni...
10/13 anonim válasza:
A Zsolnay negyed belső helyszínei, a Színház, a Tudásközpont , a Kodály központ és a hotelek belső szép terei mind fizetősek, az általános tarifa 10ezer, vagy 10+áfa.
A Nick udvar ingyenes, de nem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!