Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív esküvői fotózáshoz keresek Pest megyében jó helyszínt?
Varga Márton Kertészeti és Földmérési iskola japánkertje. Egyszer menjetek el a suliba megnézni milyen csodálatos!
Turai kastély ami nem véletlenül lett kedvelt kedvelt filmhelyszín.
Köszi!! Igen ebben gondolkodtunk, csak még nem sikerült kitalálni, a munkánk nem igazán olyan amit bele lehetne szőni egy ilyen fotózásba, a hobbi sem annyira... az állatokat szeretjük nagyon mindketten, főleg én, de ezzel kapcsolatban sem jutott még eszembe igazán jó ötlet! :)
De további helyszíneket szívesen vennék! :)
Én utána néztem a Turai Kastély árainak:
Az esküvői fotózás ára max. 3 óra időtartamra érvényes az
alábbiak szerint:
az 1. óra 15.000Ft, a 2. óra 10.000Ft, a 3. óra 5 000 Ft, amelyet megbízott képviselőnknél köteles a fotózás megrendelője kifizetni;a fotózáson résztvevők (kísérők, a pár, fotósok) maximális létszáma 8 fő.
Ez nem olyan vészes! (A honlapjukon van fent!)
Miért a legrosszabb?
Mivel nem szeretnék újra sminkre és frizurára költeni, ami plusz költség lenne, és az esküvő csak 5kor kezdődik (mivel csak polgári lesz annak a helynek a parkjában, ahol a vacsora és a buli lesz), a készülődés utántól egy 2 órás fotózás én úgy gondoltam, hogy belefér (plusz max az útidő, de ezért keresgélek a közelben... szerintem így a legegyszerűbb, és anyagilag nincs plusz költség! A fotósnak pedig teljesen mindegy, mert reggeltől (a készülődéstől) az esküvő végéig velünk lesz és végig fotóz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!