Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kreatív esküvői fotózáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív esküvői fotózáshoz keresek Pest megyében jó helyszínt?

Figyelt kérdés
Pest megyében, valami szép helyet keresünk a kreatív esküvői fotózásunkhoz! A témát még nem tudjuk, úgyhogy mindenfélére nyitottak vagyunk, bármilyen jó ötletet szívesen vennék! :) Maga az esküvő egyébként Veresegyházon lesz, és Dunakeszin lakunk, úgyhogy, ha a kettőhöz közelebbi lenne, nem lenne baj! ;)

2014. júl. 8. 18:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A másik pedig, a fotósunk is mondta, hogy sokan így csinálják, és szerintem hangulatosabb is, az esküvő napján, mikor benne vagy az egészben, kicsit kizökkent a stresszből, bár nekünk sok segítségünk lesz, nem nekünk kell díszíteni, a vőfély is sok terhet levesz a vállunkról, szóval nem kell mindenen nekünk idegeskedni... szóval szerintem sokkal hangulatosabb, mint egy tök más napon, előtte vagy netán utána... felöltözni, smink haj meg minden, az egésznek a lényege, a boldogság... nem biztos hogy látszik a fejeden egy munkanap után vagy bármikor, míg az esküvője napján általában boldog az ember és sugárzik...
2014. júl. 9. 13:28
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Idézném egy korábbi válaszomat:

"Lehet nap közben fotózni, de lényegesen gyengébb színvonalú képek készíthetők ha a Nap magasan jár. Ezt vagy elfogadjuk, vagy nem, ettől még így van és változtatni sem igen tudunk rajta. Ha van olyan helyszín ahol lehet egységes árnyékban fotózni, az még egy szükségmegoldás lehet, de ettől függetlenül nem javasolt a kreatív portrésorozat elkészítését a 10-18 óráig tartó időintervallumba tenni. Ki lehet villantani vakuval az árnyékokat (jobb esetben, de az ehhez megfelelő vaku önmagában is százezrekbe kerül, szóval egy egész napoes esküvőket nyolcvanezer forintért feketén számla nélkül okosba' fotózó fotóstól ne várjunk ilyet), de azon még a vaku sem segít, ha a párról a melegben dől a víz (aki a sminken is spórol az csillog is) és az erős fénytől hunyorognak."

2014. júl. 9. 13:44
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Kimenni a közeli parkba délben és meglőni a "kötelező"(ha engem kérdezel kötelezően elfelejtendő) fa mögül kinézős illetve, vőlegény tartja menyasszonyt ha-ha, menyasszony tartja vőlegényt ha-ha képeket nem esküvői kreatív fotózás, hanem "beállított képek készítése". Ehhez nem kell naplemente ez tény, de épeszű fotós ha csak nem víz alatt akar fotózni, nem javasolja a napközbeni fotózást.
2014. júl. 9. 13:48
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Gödöllőn tudok mondani párat:

- Erzsébet park

- Királyi váró (vasútállomás)

- Kastély

- Egyetem

- Szabadság tér

2014. júl. 9. 14:19
 15/27 anonim válasza:
100%
Acsa-Újlak kastély Mi oda megyünk augusztus 2-án, Veresegyháztól kb 30 km és sztem az ára sem vészes.
2014. júl. 9. 15:46
 16/27 anonim válasza:
100%
Neten is megnézhetitek!
2014. júl. 9. 15:47
 17/27 A kérdező kommentje:

# 12/16 válaszoló:

1. nem kértem, hogy kritizálj se engem, se a fotóst, se a napszakot, amikor fotózkodunk... a kérésem az volt, hogy helyszín ötleteket ajánljatok... ha te kötelességednek érzed, hogy tájékoztass a fényviszonyok alakulásáról, akkor elég ha annyit mondasz, hogy valamilyen "zárt helyen" (mondjuk kastélyban) fotózkodjunk... egyébbel kapcsolatban a véleményedre nem nagyon vagyok kíváncsi!

2. honnan veszed, hogy mennyit fizetünk mi a fotósnak, honnan veszed, hogy 80 ezer, és számla nélkül meg egyéb amihez amúgy sincs semmi közöd...

megjegyzem, hogy vannak olyan emberek, akiknek mondjuk még 80 ezre se lenne fotóst felfogadni, vagy ne adj Isten csak valaki fotózza őket, egy kezdő vagy rokon vagy ismerős, akkor azokkal mi lesz te jó ég.... micsoda fényviszonyok... iszonyat... nem is lesznek többé boldog emberek -.-

3. fogalmad nincs mikor lesz az esküvő, az évnek melyik szakában, megjegyzem szeptember végén, szóval nem teljesen biztos, hogy akkor 40 fok lesz... de ha mégis akkor valóban így jártunk...

4. szóval nem kértem okoskodást, mi a fotósunkkal mindent meg fogunk beszélni, de ha netán nem is születnének teljességgel tökéletes képek, de nekünk tetszik, senki nem fogja megmondani, ugyanúgy gyönyörű emlék lenne...

2014. júl. 9. 16:14
 18/27 A kérdező kommentje:

Attól pedig, hogy a számomra felesleges dolgokon spórolok, nem jelenti azt, hogy mindenen spórolok...

Például felfogadok egy jó fotóst, de nem szeretnék még egyszer ruhát kölcsönözni ami 90 ezer Ft, még egyszer sminkeltetni és fodrászhoz menni... ne haragudj, de ez több mint plusz 100 ezer Ft.... nem szeretek 100 Ft-okat kidobálni, ha máshogy is meg lehet oldani!

2014. júl. 9. 16:26
 19/27 anonim ***** válasza:
71%
Te kérdezted, hogy miért a legrosszabb, leírtam. Ha nem tetszik a válasz, sajnálom. Nem kell kérdést feltenni, ha megsértődsz a válaszon. Ha látnád a segítő szándékot a válaszaim mögött és nem a saját sértettséged beszélne belőled amiért megpróbáltam segíteni, látnád, hogy a válaszaimban minden benne van azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan érdemes a kreatív fotózást megtartani és milyen helyszínt érdemes keresni hozzá. Mellesleg még azt is leírtam, hogy kb. egy az egyben beemeltem egy korábbi válaszomat, ahol a vita tárgyát képezte a fotósért fizetett összeg realitása is, ezért került ide, de örülök, hogy Te ezt is jobban tudod egy szakmabelinél és biztos vagy benne, hogy ezt is kötekvésnek szántam. Fotózkodjatok a nagy napon, nap közben lehetőleg nyílt térben és legyetek nagyon boldogok!;)
2014. júl. 9. 16:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja: a smink meg a haj egy dolog, de a ruhát általában már pénteken kiadják és a korrektebb szalonok nem kérik vissza hétfőn, vagy legalább is le lehet ezt beszélni velük. :)
2014. júl. 9. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!