Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik/kell-e szállást fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik/kell-e szállást fizetni a vendégeknek?

Figyelt kérdés

80 fő lesz, húszan kb helyben, 40-50 ember 80 km-ről,a többiek messzebbről. Nem szeretném, ha mindenki idő előtt lelépne, mert vezetni kell, nem ihat stb... viszont ennyi ember szállása nagyon megdobná a költségvetést.

vagy esetleg transzfert kellene szervezni?

Ki hogy csinálta?

2014. júl. 8. 12:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%
2 hét múlva lesz barátnőmék esküvője, tehetősek, 70 fős lagzi lesz és vidéken, ahol se buszjárat, se semmi. Ráadásul az esküvő megint más városban lesz. Egyszóval kocsival kell menni. ha meg akarunk szállni arra az éjszakára 7000/ fő... Közben meg egyfolytában mondogatják, hogy igyunk annyit amennyit akarunk, mert korlátlan az italfogyasztás. Nekem nem tetszik ez a hozzáállás. Minden csicsára van pénz, de arra, hogy buszt béreljenek a vendégeknek nincs. Aranyosan felajánlották, hogy vegyünk ki szállást.
2014. júl. 9. 07:30
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Azt hozzátenném, hogy nem minden vendég vagyonos, így is sok pénzt illik adni(megmondták mennyibe kerül/fő 15.000)+ menyasszonytánc és pislogj amikor ki kel fizetned a szállást vagy a taxit.
2014. júl. 9. 07:35
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

14-es vagyok. Kérdező, igaza van az egyik előttem szólónak, mindenképpen kérdezz rá, hogy ki kér szállást, és nyomatékosítsd, hogy ha azt mondják, hogy kell, akkor kelljen is, hogy tényleg ne legyen pénzkidobás! Adj meg egy határidőt, amíg vissza kell jelezni ez ügyben, aki nem jelez, az meg majd megoldja magának. Mi legalábbis így csináltuk.

Egyébként igen, simán megteszi egy panzió vagy apartmanház. Nálunk az utóbbi volt, sőt, baráti párokat, akik ismerték egymást volt, hogy összeraktunk egy szobába (persze előtte megkérdeztük, hogy gond-e), mindenkinek megfelelt minden, nem volt semmi probléma.

Utolsó, ez azért durva, amit írtál, hogy megmondták mi a minimum... azért ez igen brutális taplóság.

2014. júl. 9. 10:17
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Mi is kifizettük mindenkinek a szállást. Azt a pénzt úgyis hozzá dobják a nászajándék pénzhez.
2014. júl. 9. 15:00
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

A rokonságunk nagy része ( mármint az én részem ) mind 200 km-ről jöttek az esküvőre. sokat gondolkoztam, hogy illik-e fizetni nekik a szállást, de végül nem fizettük.

Olyan 25-35 emberről volt szó. Az esküvőnket mi magunknak fizettük ( nem szülők) és sokat spóroltunk rá, így túlzásnak éreztem, hogy a szállást én fizessem, hiszen pár éve én is votlam messze lagziba, azt se kérdezték meg hogy ott akarok -e aludni. Mi mikor vittük ameghívót mindenkinek elmondtuk, hogy a találtuk egy helyet, ahol szépek a szobák, és egy fő egy éjszakára 2000 ft-ból jön ki. Ha élnek ezzel, akkor szóljanak időbe, és foglalunk nekik szobát. Ez így is volt, mindenki nagyon olcsónak gondolta ezt az összeget, és mindenki magának fizette, és örültek hogy ennyit elintéztünk, hogy meg volt a szobájuk, meg le volt foglalva nekik.Aznap elég nehézkes lett volna maguknak ezt elintézni, főleg hogy sokan erre még nem is jártak, és főleg azért mert határon túli helyen volt megtartva a lagzi ( Vajdaságban ) fizetni pedig simán tudtak itteni forinttal

2014. júl. 24. 11:16
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

Én most voltam egy esküvőn, 110 km-re a lakhelyemtől és mindenki messziről jött. A szállodát a pár kibérelte csak az esküvő vendégei szálltak meg azon a szombat estén. (44 fő)

Nekem a menyasszony azt mondta, hogy olyan jó volt az árajánlat, hogy máshol csak a vacsora drágább lett volna, itt pedig alapból benne van az árban a szállás, a hotelnek van ilyen esküvői csomagja. Háát elég fura lett volna, hogy fizesse mindenki magának a szállást. Plusz szerintem a fele vendég el se jött volna ha ez nincs így leszervezve (többen mondták is) Elég volt nekik az útiköltség meg a nászajándék. Ez persze csak az én véleményem...

2014. okt. 7. 15:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Kulturált panzió persze hogy megteszi. Egyébként ilyenkor a kollégiumi szállás is tökéletesen megteszi. A hangsúly a lepihenési, átöltözési lehetőségen van ilyenkor.
2015. jan. 7. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!