Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek hülyének amiért az esküvői fotozást nem az esküvő napján hanem pár nappal elötte szeretném tartani?
Így is húzós lesz a nap,ezért párommal arra gondoltunk hogy a fotozást,amin ketten vagyok a beálitott képeket elöbb csináltassuk meg.
Mindenki akinek eddig mondtuk azt mondja h hülyék vagyunk,azt nem akkor szokták,stb... Meg nyuúlkálnaka pénztárcánkban hogy de akkor duplán fizetsz a kozmetikusnak,fodrásznak stb...
Ez tényleg ennyire nem elfogadott? Nem hinném hogy mi lennénk az elsők akik igy csinálják,vagy igen?
Nem olvastam a hozzászólásokat, de szerintem nagyon jó ötlet. Nekünk egy nappal előtte volt, főleg azért, mert az idő tervezésénél figyelembe kellett venni az alvásidős is a kisgyerekünk miatt.
A plusz költség csak annyi, hogy kétszer sminkelnek, és kétszer csinálják meg a hajadat. A fotósnak teljesen mindegy, hogy mikor fotóz (maximum az úti költséget dobja meg egy kicsit) Nyugodtabb és lazább leszel, nem kell aggódni az időkeret miatt.
Ráértek, ha történik egy apróbb baleset (pl. bepiszkolódik a ruha...stb.) nem kell idegeskedni, van idő helyrehozni. Én mindenkinek azt tanácsolnám, hogy ne lagzi napjára tervezze a kreatív fotózást.
Hát én előtte biztos nem tartottam volna. Aznap sem. Én nem akartam, hogy lásson a ruhában. Nem vagyok babonás, de annak szerintem varázsa van, mikor kikéréskor lát először. Szóval az esemény napján előtte se lett volna értelme szerintem. Utána meg én biztos nem várattam volna a vendégeket. Nálunk úgy volt, hogy megvoltak a szertartások, és mentünk is a 200 méterre lévő étterembe, ott volt köszöntő, kis csoportképek a családokkal aztán vacsi. Mondjuk én eleve nem vagyok híve annak, hogy az egész napot reggel hattól szánjuk rá, nekünk délután ötkor volt a polgári, előtte fél négytől volt a vendégfogadás is, fél nyolc körül meg már vacsoráztunk, így a kettő közt nem telt el túl sok idő és nem is kellett 3x-4x etetni a népet. Én délben még pizsamában mászkáltam aznap.
Ha téged nem zavar, hogy előtte lát, akkor tartsátok előtte, de én tényleg nem tudom elképzelni. De szerintem ez még mindig jobb, mint azért hajnalban kellni, hogy előtte még órákat fotózzanak, hogy már lejöjjön a máz a fejedről mire a vacsoráig eljutsz, vagy 5x kelljen után-fixálni, vagy a szertartás után meg otthagyni a vendégeket. Főleg, ha közben vannak ötletek és akkor mindkét esetben rohanni kell, meg kapkodni, mert várnak, meg idő van...
Nekünk utána volt, másfél (!) évvel. :) Lehet gáz, de addigra volt úgy pénzünk, hogy olyan TTD fotózást meg ilyeneket csináltassunk, amilyet akarunk, mert arra ugye külön ruha kellet meg minden. Szerintem hülyeség, hogy csak aznap látszik az izgalom meg ilyenek. Meg az én képeimen az látsszon, hogy milyen szeretettel nézünk egymásra és az nem csak aznap van úgy.
Ne vedd fel a problémázókat.
Szerintem előtte-utána, de ne aznap. Ha a fotósod nyitott rá, akkor nyert ügyed van. Pontosan az, ha időt szánsz rá, akkor nem lesz műanyag a kreatív. (Szerintem azért hívják kreatívnak, mert nem kell állítgatni annyit, van idő arra, hogy természetes legyen ne beállított.)
Többszáz ezret kifizetsz a fotósnak, és tényleg a dupla smink-fodrász az ami miatt szívükhöz kapnak?
Nekünk előtte volt két nappal.
Megjegyezném elég nagy baj van, ha csak aznap látszik a szeretet és a szerelem az arcokon!
Bocsánat, most találtam ide!
.
Esküvő előtti esküvői fotózás, ez bizony logikai bukfenc.
A babona szerint esküvő előtt a vőlegény nem láthatja a menyasszonyi ruhát, ez is oka lehet ellenzőinek, akik ugyan nem babonásak, "csak ragaszkodnak a szokásokhoz".
.
"Meg nyuúlkálnaka pénztárcánkban hogy de akkor duplán fizetsz a kozmetikusnak,fodrásznak stb..."Ez bizony, így igaz.
Bocsánat, de ez lemaradt:
a fotózás akár esküvőtök előtt, akár utánna történik meg, hosszú időre találjátok meg egymás melleti boldogságotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!