Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek hülyének amiért az esküvői fotozást nem az esküvő napján hanem pár nappal elötte szeretném tartani?
Így is húzós lesz a nap,ezért párommal arra gondoltunk hogy a fotozást,amin ketten vagyok a beálitott képeket elöbb csináltassuk meg.
Mindenki akinek eddig mondtuk azt mondja h hülyék vagyunk,azt nem akkor szokták,stb... Meg nyuúlkálnaka pénztárcánkban hogy de akkor duplán fizetsz a kozmetikusnak,fodrásznak stb...
Ez tényleg ennyire nem elfogadott? Nem hinném hogy mi lennénk az elsők akik igy csinálják,vagy igen?
Nekünk is javasolta a fotós, de elképzelni nem tudtam volna...
Anyagilag sem kevés, de ha belegondolok, akkor 25-ből meg lett volna az is..
De az nem ugyanaz..
Par nappal előtte voltunk mi is, de nem esküvői ruhában, fotózni a kéwőbbi helyszíneken...
Nagyon nem ugyanaz..
A napján, mi előtte fotőzkodtunk, de már ott látszott rajtunk az az izgalom, az a hangulat, ami az esküvő napján jellemző,ezt máskor kivitelezni lehetetlen.
Nem szólok le senkit, aki más napon fotózkodik, mert az ő dolguk, de ez pont arről szólna, hogy esküvői fotőzás, hogy készüljön kép arról, hogy néztünk ki a "nagy napon", tehát, hogy az esküvőt és előtte őket megörökítsék.
Ha más napon törtenik, akkor erről szó nincs.
Ez az én véleményem
Ha visszagondolok az esküvőnkre, pnt a fotózás volt egyébként az, amikor egymásrahangolódtunk
4-en voltunk, a barátnőm, a fotós, és mi ketten.
Ekkor szoritottuk egymás kezét, beszéltük az utolső simításokat, nyugtattuk egymást az izgalmakban, vagyis inkábba ferjem engem.
Nagyon meghitt és jó volt.. Ha ez a pár őra nincs, akor tuti sík idegként mentem volna a hazasságkötő tembe.
Pedig magától a szertartástól nem "féltem" csak a lagzi miatt, mert nem kicsi volt, és sokat foglallkoztunk a szervezésével.
Mi úgy gondoltunk h a beállitott külsös helyszineken készitett képet,párnappal elöbb megcsináltatjuk.
A fotós csomagjában benne van x db beállitott külsös helyszinen történő fotozás,és még a polgári valamint a kagziba is csinál képeket.
Nekünk igy kényelmesebb lesz,de már kezd idegesiteni h szinte mindenki hülyének néz emiatt
Ajánlom a fanyalgók figyelmébe az alábbi bejegyzést:
"Sokszor találkozunk a pár részéről azzal a kéréssel, hogy a kreatív fotózást délben tartsuk, mert a násznépet később már nem lehet ott hagyni. Pedig ott lehet, csak gondoskodni kell arról, hogy ne unatkozzanak abban az egy-két órában amikor a fotográfus és a pár jobb esetben életük legjobb képeit készítik. Azért fontos, hogy az esküvői portrék a naplementéhez közeli időpontban készüljenek mert ilyenkor a nap fénye a légköri viszonyok miatt jóval melegebb színhatású és mivel alacsonyan jár nem is rajzol hatalmas árnyékokat az arcokra, jobb és könnyebb vele dolgozni, szebb lesz a végeredmény. Ez a Ti napotok, az esküvő nem a násznép szórakoztatásáért van. A násznép “feladata”, hogy veletek örüljön. Fogadhattok vőfélyt/ceremóniamestert, aki játékokkal szórakoztatja a násznépet amíg távol vagytok, de ha ez nem lehetséges illetve nem szeretnétek, egy a jegyes fotókból, vagy gyermekkori fotóitokból készült slideshow levetítése is jó lehet arra, hogy lefoglalja a násznépet, amíg a fotózás tart.
Szinte minden esküvő kapcsán felmerül, hogy érdemes-e külön napot szánni a fotózásra. Erre a válasz mindenképpen igen, hiszen minél több időt szántok rá, annál több helyszínt tudtok majd bejárni és annál változatosabb képanyag készíthető. Ha pedig a nagy napon nem tudjátok megoldani az előző bekezdésben leírt körülmények biztosítását, saját magatoknak kedveztek azzal, ha egy-két nappal korábban elkészítitek a kreatív portrékat."
Szerintem sincs vele baj.
Nekünk mondjuk az nap délelőtt volt és már nagyon untuk a végére. Hazamentünk én akkor levettem a ruhát majd pihentünk kicsit már amennyire a frizura és a smink engedte, utána a férjem segített újra fel öltözni(először anyukám és a sógornőm).
Úgy csináld ahogy neked tetszik. A rokonoknak meg nem kell mondani, mi közük hozzá? Egyébként a pénztárca turkálás utálom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!