Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan viselnétek ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnétek ha valaki lemásolná a szolgáltatóid listáját?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz az esküvőnk, közben egy jó ismerősöm kikunyerálta a párjától, hogy akkor ők is had, és a srác bele ment és megkérte, kitűzték a dátumot 3 héttel a mién ELŐTT. És mivel előtte elmondtam kit hol mennyiért foglalunk, mert nem gondoltam hogy titkolnom kellett volna... szóval értitek, ugyanazokat hívja ugyanoda, helyszeín, vőfély, zenekar, fotós, videós, minden.

Ti hogy regálnátok?

Engem az bánt a legjobban hogy nagyon nehezen tudtuk kiválasztani a szolgáltatókat mert valami egyedit szerettünk volna(de mégis hagyományos vonalon).

Ha utánnunk lett volna megtartva nem zavarna, de így... annyit kerestem reggeltől estig... és most a mién egy "koppintás"-ként fog hatni

a sírás szélén vagyok, teljesen kiborultam

2014. júl. 1. 18:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Megertem, hogy marha rossz, mi most szervezzuk az eskuvot, belegondoltam, milyen lenne, ha valaki lenyulna, es arra jutottam, hogy nem valtoztatnek. Nehogymar nekem kelljen meg atcsinalni a regota leszervezett, gondosan atgondolt dolgaim. A tobbi tervrol nem beszelnek neki, a ruhamat biztos nem latna, de amellett, hogy fura lenne, sajnalnam az illetot. Az eskuvo talan fkntos valamennyire, de maga a hazassag szerintem sokkal fontosabb, ez a lany pedig nem tudom milyen hazassagra szamithat, ha az eskuvot is neki kellett eroltetnie.

Biztos, hogy felhivnam, vagy megirnam neki, hogy mennyire rosszul esik, amit csinal, es megkernem, hogy legalabb a helyszinen valtoztasson. A keresztbeteves, meg a rossz akaras csabito egy ilyen helyzetben, de rad uthet vissza. Egyebkent a ferje nem ugyanaz lesz, es szerintem ez az, ami igazan szamit:)

2014. júl. 1. 19:52
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem zavarna, semmi jelentősége, saját magam megmondanám bárkinek, mit honnan rendelünk. Nem vagyok sztár, nem adja le az esküvőmet a tévé. Az esküvő arra van, hogy a közös életre ígéretet tegyünk egymásnak azzal, akit szeretünk, nem pedig arra, hogy lenyűgözzem a vendégsereget. Egymásért vagyunk ott, nem a szereplésért. Számomra akkor is egyedi alkalom, ha a vendégek már ezerszer láttak olyat.
2014. júl. 1. 20:04
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

#12 vagyok

Mellesleg kisvárosban élek. Itt az esküvők 99%-t ugyanazok a szolgáltatók csinálják, és a város két étterme közül az egyikben szervezik. Még sincs két egyforma. A te mentalitásoddal lassan alig lennének már olyan nők a városban, akik még szóba állnak egymással. :)

2014. júl. 1. 20:09
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Így hogy csak 2-3 fő lesz ott mindkettőn, engem nem zavarna. Ha ez 20-30 fő lenne akkor viszont ki lennék akadva. Lehet hogy választanék valami magunkhoz illő témát pl mindenki öltözzön rockernek (kalóznak, 80-as évek stílusa szerint stb).
2014. júl. 1. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

Így nem zavarna, hogy nem ugyanazok a vendégek.

Azt hittem először, hogy ugyanaz a társaság lesz, azonos a baráti kör.

Ilyen esetben szívesen ajánlanám azokat, akik szerintem jók és érdemes velük együttműködni.

2014. júl. 1. 20:35
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező te is egy önzetlen barátnő lehetsz.
2014. júl. 1. 21:48
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Ez beteges. Örülj neki, hogy inspiráltad és ennyire tetszezttek neki az ötleteid. Rz nem verseny. Nincs első meg második és ha az én menyasszonyom lennél és ezen fenn akadnál jó eséllyel már nem lennél sz. Önző, kivagyi és kicsinyes. Rossz lehet neked!
2014. júl. 1. 23:17
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Hát, köztes, s köztem csak az a különbség, hogy egy jó ismerősömnek pont tegnap diktáltam le a szolgáltatóink listáját, örvendtem, hogy tetszik nekik, ők áprilisban lagziznak, mi meg csak augusztusban. ÉÉÉÉS?
2014. júl. 2. 09:12
 19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, de te azért diktáltad le mert nem zavar a dolog. Én viszont nem ezért, szimplán beszéltünk róla
2014. júl. 2. 11:46
 20/24 anonim ***** válasza:
72%
Rákérdeztél már nála?
2014. júl. 2. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!