Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pécsen és környékén keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsen és környékén keresek helyszínt a lagzihoz és a polgárihoz, tudtok ilyeneket írni?

Figyelt kérdés

Kb 150 fős esküvőhöz keresek helyszínt. Csak polgári lesz. Eddig a Rácz-tanyát néztük ki, mert ott meg lehetne tartani a polgárit is. Nekem Villány is tetszik, de az örömszülők szerint túl messze van. Tudtok olyan helyszíneket írni ahol elférünk és jó is? Laterum kilőve!

Mi a véleményetek a sátras esküvőkről? Mert itt nálunk lennene hely hozzà. Hallottam olyat is, hogy már vannak olyanok, hogy teljes egészében elintéznek mindent, kihelyezett főzést, asztalkokat, díszítést peersze a sátrat stb. Volt valakinek ilyen esküvője? Az apósom nem díjazza az ötletet, attól fél pl, hogy ha melegebb az idő akor nagyon meleg lesz bent, de olyan kodern sátrak vanak ma már nem azok a sima kis ponyva, még légkondit is tudnak bele rakni. Szerintetek egy ilyen sátras esküvő olcsóbb mint ha helyszínt bérelünk? (Nem ez az elsődleges szempont :) ) Hol lehet ilyen sátrat bérelni, vagy ismertek olyan esküvőszervezőt aki így teljeskörűen meg tudja szervezni? Mert a neten eddig nem nagyon találtam erről semmit.

2014. júl. 1. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg 150 fős esküvőt terveztek, akkor a Rácz tanya kicsi lesz. 200 főre hirdetik, de mi amikor személyesen megnéztük, akkor egy kb. 100 főnek elegendő a terem (kényelmesen, úgy hogy ennyi ember táncolni is tudjon).

A polgárira hangosítást nem biztosítanak, azt a párnak kell megoldania. (150 főnél hangosítás nélkül, csak a közel álló 30-40 ember hallja)

Ahol tudom, hogy nagyobb lagzikat is vállalnak és polgári szertartást is lehet rendezni, az a Bagolyvár. Most elég felkapott. Jól főznek.

https://www.youtube.com/watch?v=TpSXINiO1oQ

[link]

Makár tanyát tudom még ajánlani, csak ahogy néztem ott a dugódíj a húzós.

https://www.youtube.com/watch?v=QcGE2ClQ1YQ

[link]

Ahonnan még nagyon jó árajánlatot kaptam, az a Kövestető Vendégház (Hosszúhetény mellett). Az étterem maga 70 fős, de rendezvénysátorral vállalnak nagyobb lakodalmakat is, plusz az árban biztosítanak 10 db vendégszobát a távolról jövő vendégeknek. Polgárit is tartanak a kertben. Nekünk a tavaszi esküvő miatt nem volt megfelelő a sátras megoldás.

https://www.youtube.com/watch?v=jPD-GHjyKvw

[link]

Pezsgőház még igen jó helyen van, mert két kihelyezett polgári helyszín is a közelében van (cella septichora és ókeresztény sírkamrának a felszíni "romai"), illetve ott a Székesegyház a templomihoz.

[link]

A Zsolnay negyedben a Zsolnay éttermet is meg lehet kérdezni, mert nem tudom mekkora az étterem befogadó képessége, de catering szolgáltatásuk van. Ott is vannak kihelyezett polgári helyszínek.

[link]

Létszámban és árban még a Slyven Rendezvényház jó, de nekem a terem nem jött be, meg a 25 emeletes közelsége. Illetve itt nem tudom a polgári részét.

[link]

Sátras lagzi:

Általában külön cég foglalkozik a sátor bérléssel és külön a cateringgel. Szerintem körülbelül ugyan arra az árra jön ki, mintha étteremben tartjátok, mert itt is a felszolgáló személyzetet ki kell fizetni, meg a rendezvénysátrat is ki kell bérelni. Hideg és meleg ellen is fel tudják "fegyverezni" a sátrat bizonyos hőmérséklet határokon belül. (Tehát ha kint 40 fok van, akkor soha nem lesz 25 a sátorban, akkor nem kell teljesen zártat felállítani, hanem pl 2 oldalán nyitottat.)

2014. júl. 1. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekünk Szigetváron volt a Flórián rendezvényteremben. Van egy éttermük is, az kicsi, de nem rég 2-3 éve megvették a régi cipőgyárat, szépen felújították, és el is férnétek.

A vacsi is elég jó áron van, mi a 120főre fizettünk 490e ft-ot (kaja+pia), reggel 5ig voltunk, a bort, rövideket, sütit mi vittük, dugódíjat nem kértek. A főnök nagyon jófej, mindent meg lehet vele beszélni

Bordó dekorációt tudnak adni, ha kértek, ingyen, terembért sem kell fizetni, saját parkolója is van

[link]

[link]

itt van a rendezvényteremről és a kisebb étteremről is kép:

[link]

2014. júl. 1. 14:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vàladzokat! Flórián tényleg jónak tűnik. Bagolyvár is szép, de most már jól főznek? Tavaly voltunk utoljára, akkor konkrétan ki kellett mennem hányi a mosdóba, olyan rossz volt a kaja....
2014. júl. 1. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Bagolyvár fotózhatatlan, konyha hullámzó.

Pezsgőházat, Palatinust és a Sauska Borászatot viszont ajánlom!

2014. júl. 1. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Pezsgőházat szeretettel ajánlom, nekünk ott volt (bár én nem 100%-ig voltam elégedett a kajával), a Bagolyvár konyhája idén jó volt (volt bónunk, sokszor ettünk ott). Illetve még kertnek javaslom: [link] Szent György Fogadó kihoz bárhova pincérestül bármit, és szerintem jól főznek.
2014. júl. 2. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és ne feledkezzünk meg a pécsváradi várról! Nagyon szép, kijönnek esketni, akár katolikus egyházi is minden gond nélkül (mivel felszentelt kápolna volt a helyszínen anno), és jó az ottani étterem is, fotózáshoz is. Ha nem Pécsett van, érdemes buszt bérelni a rokonságnak, és most komoly, hogy korrekt és elég olcsó a volán.
2014. júl. 2. 10:47
 7/9 anonim válasza:
A Laterumról mi a véleményetek? Van valakinek esküvős tapasztalata?
2014. aug. 27. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Voltam már ott esküvőn (igaz nem fotósként hanem vendégként), de nekem összességében pozitív volt. Jó volt a kaja és jó fej a személyzet. Áraikról semmit sem tudok, fotós szemmel nézve szerintem egy kicsit szocreál de ha ez nem szempont nem biztos, hogy rossz választás. :)
2014. aug. 27. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Laterumban vendégként voltam, a 100fő körüli esküvőre 1millió körül fizettek, de a bort és a rövidet, sütiket vitték, az nem volt benne az 1misiben. Én drágának tartom.

A kiszolgálás, ételek, környezet szép volt, nem volt kifogásom :) esetleg annyi, hogy van olyan hétvége, amikor több az esküvő is, mint pl., mikor mi is voltunk, és sokat kellett sorbaállni a mosdóban, de ez tényleg kis semmiség :)

2014. aug. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!