Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy napon lesz a templomi és a polgári esküvőnk, akkor kétszer kell felhúznunk a gyűrűket?
Nem tudom, hol engedik meg az egyházi esküvőt a polgári előtt. Ugyanis az egyházi nem hivatalos a törvény előtt.
Ezért kötelező előbb a polgári esküvő.
T. Veronika
"Igen, tudom, nem ez a kérdés, de pont emiatt szokott először lenni a polgári. Ugyanis azok, akiknek fontos a templomi esküvő, ezt követően nem akarják levenni a gyűrűt,"
akkor fordítsuk meg:
van, aki a templomi esküvő előtt nem akarja megcsókolni a másikat a polgárin. Csak utána.
kedves 13, és mi írja elő a kötelező polgári esküvőt? Semmi.
Nemhogy nem kell először polgárit kötni, de lehet csak egyházi is valakinek.
"Ha a templomi van előbb, szerintem meg lehet beszélni az anyakönyvvezetővel, hogy a templomi után nem akarjátok levenni, és ez maradjon ki belőle, esetleg vegye bele a szövegbe, hogy a gyűrűket Isten színe előtt már felhúztátok..."
8-as: Ez jó ötlet! Szerintem megpróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!