Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez butaság szerintetek?
Szerintem hazaköltözni azért túlzás. Elég ha csak az esküvő napján ott készülődik, ott öltözik fel.
Azt nem tartom h.ségnek, hogy a szülői házból kérje ki a vőlegény a menyasszonyt, hiába élnek már együtt, hisz a kezét akkor is csak akkor kéri meg, az édesapjától.
Megint a látszat, mint az ateisták templomi esküvője, a terhes menyasszonyok fehér ruhája, stb..
Én nem csinálnék bohócot magamból. De hát ez ÉN vagyok, te meg TE.
Nem tudaosan, de így volt, hiszen a szülőfalumban vot az esküvő, az utolső héten már otthon voltam, a végső simítások miatt.
Ez a tudatos visszaköltözes felesleges, de szerintem 1-2 nappal minimum mindenki ott van. Már a szülőknél, ha ott lesz az esküvő.
Odaköltözni butaság. Mivel úgyis együtt laktok, az az egy hét abszolút nem számít, esetleg csak nehézségeket okozhat, ha nem tudtok hirtelen lépni valamilyen utolsó pillanatban felmerült probléma esetén.
Ha előző este alszol csak ott, vagy ahogy jól jön ki, az is pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!