Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez butaság szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez butaság szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha a pár még esküvő előtt összeköltözött, de szeretnék, ha a hagyomány szerint a vőlegény otthonról, a lányos házból kérje ki a menyasszonyt, buta ötlet, hogy a lány hazaköltözzön a szülői házba pl. egy héttel esküvő előtt?
2014. jún. 21. 23:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
52%
nem, ez jó hogy hagyomány szerint lesz :) egyáltalán nem butaság
2014. jún. 21. 23:50
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem hazaköltözni azért túlzás. Elég ha csak az esküvő napján ott készülődik, ott öltözik fel.

Azt nem tartom h.ségnek, hogy a szülői házból kérje ki a vőlegény a menyasszonyt, hiába élnek már együtt, hisz a kezét akkor is csak akkor kéri meg, az édesapjától.

2014. jún. 22. 00:11
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Butaságnak nem butaság. Bár, én nem költöznék haza 1 héttel korábban, max az esküvő előtti éjszakát tölteném ott.
2014. jún. 22. 00:23
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Megint a látszat, mint az ateisták templomi esküvője, a terhes menyasszonyok fehér ruhája, stb..

Én nem csinálnék bohócot magamból. De hát ez ÉN vagyok, te meg TE.

2014. jún. 22. 00:39
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Egyetértek a 4. válaszolóval. Szűzhártyát nem akartok visszaoperálni?
2014. jún. 22. 00:47
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudaosan, de így volt, hiszen a szülőfalumban vot az esküvő, az utolső héten már otthon voltam, a végső simítások miatt.

Ez a tudatos visszaköltözes felesleges, de szerintem 1-2 nappal minimum mindenki ott van. Már a szülőknél, ha ott lesz az esküvő.

2014. jún. 22. 07:58
 7/13 anonim válasza:
44%
én is voltam már sok esküvőn de eddig még mindegyikben a szülői házból kérték ki a menyasszonyt.
2014. jún. 22. 08:55
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Szerin nevetséges. Mindenki tudja, hogy nem ott élsz akkor minek. Hagyományt meg vagy megtartjátok vagy nem, olyan nincs hogy hurrázzuk. Ti meg már eldöntöttétek, hogy nem tartjátok a hagyományokat.
2014. jún. 22. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi 1 hónappal előtte költöztünk el, de onnan indultunk, abban a városban volt a lagzi. Az 1 hetet én is túlzásnak tartom, de 1-2 nappal előtte ok.
2014. jún. 22. 11:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Odaköltözni butaság. Mivel úgyis együtt laktok, az az egy hét abszolút nem számít, esetleg csak nehézségeket okozhat, ha nem tudtok hirtelen lépni valamilyen utolsó pillanatban felmerült probléma esetén.

Ha előző este alszol csak ott, vagy ahogy jól jön ki, az is pont elég.

2014. jún. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!