Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te adnál valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te adnál valamit?

Figyelt kérdés
Csak esküvőre vagyunk hivatalosak, de olyan szinten, hogy majd facebookon írják meg a címet, dátumot, egy gyerekkori barátnőm, vagyis inkább osztálytársam házasodik. Csak az esküvőre megyünk, de már vagy 12 éve nem is beszéltünk, csak most véletlenül összefutottunk valahol, és meghívtak.
2014. jún. 19. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék el. Küldenék neki egy üdvözlőlapot és kész.
2014. jún. 19. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nem mennék

12 évig nem volt kiváncsi rám akkor az ajándékom se kelljen

2014. jún. 19. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha ráérsz, elmehetsz, de adni ilyenkor nem kell semmit.
2014. jún. 19. 21:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Itt nem erről van szó, hogy nem volt rám kíváncsi, olyan nagyon-nagyon jóban akkor voltunk, amikor 3-12 évesek voltunk. Egy utcában laktunk, anyuék is jó bnők voltak, csak aztán kb. 12 éves volt, amikor elköltöztek.

Nem voltunk hűde jó bnők, csak gyerekként együtt játszottunk. Aztán találkoztam velük, anyukája mondta, hogy már nem emlékeztek a címekre, hogy hova küldjenek meghívót, mondtam, hogy semmi gond, mert van facebook, majd ott elküldi a lánya, hogy mikor hova menjünk, ezt én mondtam, nem is kell meghívó, csak meg szeretném nézni. :)

De ezt én is így gondoltam, hogy nem kell ajándék.

2014. jún. 19. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
El se mennek.
2014. jún. 19. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk szokás távolabbi ismerősöket csak a szertartásra hívni, de ott nem kell adni semmit, csak két puszit a gratuláláskor és le van tudva.
2014. jún. 19. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én elmennék, vinnék valami apróságot. Voltam is így esküvőn, oda valami vicces perselyt vittünk talán. Kisebb váza vagy szebb törcsi szerintem belefér. Ha nem, akkor egy gratuláló lap.
2014. jún. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!