Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te adnál valamit?
Én se mennék biztos lenne egy jó kifogásom.
Mit akar 12 év után? Dettó akár az exbarátnőm.
Az általánosban volt egy nagyon jó barátnőm. Akkor sűrűn összejártunk aztán két különböző középsuliba mentünk és ritkultak a találkozások de még mindig összejártunk ha kevesebbet is.
Hozzáteszem pár saroknyira laktunk egymástól 5 perc séta.
Aztán jött a meló és valahogy azt vettem észre, hogy ha én nem keresem akkor ő se pedig tudom, hogy semmi baja nem volt velem jól elvoltunk együtt csak ő ilyen volt.
Akkor jött, amikor gondja volt...anyuka meghalt, stb.
Aztán eldöntöttem nem keresem addig, amíg ő nem jön.
Eleinte jött. Fél évente:)
Aztán eltűnt. Évekig semmi aztán egyszer csak beállított, hogy férjez megy! Gratula. Meghívott. Nem mentem.
Minek? Csóróként dobjak ki tízezreket ajándékba csak azért, hogy utána megint évekre vagy talán örökre tegyen rám magasról?
Na neee!
Kapott egy szép dísztáviratot. Felhívott, megköszönte, tetszett neki és jól esett meg egyedül én küldtem neki azok közül, akik nem mentek el.
Azóta se hallottam róla kb. 15 éve.
Na ennyi.
Az meg, hogy a facén írja ki hát elég necces. Ennek azért meg kell adni a módját. Ilyenkor a legkevesebb, hogy személyesen felkeresed azokat a meghívottakat, akiket csak tudsz.
Megéri neked egy rakás pénzt kiadni ajándékra, ruhára stb. egy olyan valaki esküvőjére, aki 12 évig rád se bagózott és valószínűleg ezután sem fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!