Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van egy nagy problémám....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagy problémám. Holnap lesz az esküvőm, de nagyon csúnyán lebetegedtem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tüdőgyulladásom van,lázas vagyok,tüsszögök.
2014. jún. 18. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
lásd égi jelnek, és halasszátok el az esküvőt, vagy a nászéjszakát! :-)
2014. jún. 18. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez volt, az esküvő előtti pár napban robbantam le (láz, hörgőgyulladás, életem 2. herpesze a számon, minden összejött), ráadásul az esküvő napján jött meg... Szerencsére anyósom orvos, így a kistáskájában volt pár ampulla algopyrin, ha belém kellett volna nyomni :D Amit én csináltam: előtte nagyon sok pihenés, lánybúcsúm is egy éttermi kajálásból állt pár barátnőmmel, antibiotikum, esküvő napján bikaerős láz/fájdalomcsillapító, illetve a sminkes ügyesen eltüntette a herpeszt. Szerencsére görcsölni csak másnap kezdtem, így egész nap talpon voltam :) Szerintem ilyenkor az adrenalin lábon tart, viszont ma tényleg pihenj, és tartsd be az orvos utasításait!
2014. jún. 18. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Amikor tüdőgyulladásom volt, olyan gyenge voltam, hogy 3 percnél többet nem tudtam állni. Konkrétan nem fájt semmim, kicsit köhögtem, ezen kívül nagyon gyenge voltam, de egy sima polgárit sem tudtam volna végigcsinálni.
2014. jún. 18. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
21%
Mondd le az esküvőt, aztán gondold át, hogy valójában miért is nem akarsz te megházasodni. A tested csak azt valósítja meg, amit a lelked kíván. Nevezheted ezt égi jelnek is, végsősoron ugyanaz a helyzet.
2014. jún. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!