Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagy problémám. Holnap lesz az esküvőm, de nagyon csúnyán lebetegedtem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tüdőgyulladásom van,lázas vagyok,tüsszögök.2014. jún. 18. 10:49
11/14 anonim válasza:
lásd égi jelnek, és halasszátok el az esküvőt, vagy a nászéjszakát! :-)
12/14 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, az esküvő előtti pár napban robbantam le (láz, hörgőgyulladás, életem 2. herpesze a számon, minden összejött), ráadásul az esküvő napján jött meg... Szerencsére anyósom orvos, így a kistáskájában volt pár ampulla algopyrin, ha belém kellett volna nyomni :D Amit én csináltam: előtte nagyon sok pihenés, lánybúcsúm is egy éttermi kajálásból állt pár barátnőmmel, antibiotikum, esküvő napján bikaerős láz/fájdalomcsillapító, illetve a sminkes ügyesen eltüntette a herpeszt. Szerencsére görcsölni csak másnap kezdtem, így egész nap talpon voltam :) Szerintem ilyenkor az adrenalin lábon tart, viszont ma tényleg pihenj, és tartsd be az orvos utasításait!
13/14 anonim válasza:
Amikor tüdőgyulladásom volt, olyan gyenge voltam, hogy 3 percnél többet nem tudtam állni. Konkrétan nem fájt semmim, kicsit köhögtem, ezen kívül nagyon gyenge voltam, de egy sima polgárit sem tudtam volna végigcsinálni.
14/14 anonim válasza:
Mondd le az esküvőt, aztán gondold át, hogy valójában miért is nem akarsz te megházasodni. A tested csak azt valósítja meg, amit a lelked kíván. Nevezheted ezt égi jelnek is, végsősoron ugyanaz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!