Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is gáz, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, hogy nem hívtam meg őket?

Figyelt kérdés

Adott egy barát(nő)i kör, akik alapból 4-en voltak és a középiskolában verbuválódtak össze. Egyikük külföldre költözött, maradtak hárman. Bevettek még úgy 5-6 éve 1 lányt, ő az egyikük gyerekkori barátnője, majd kb. 4 év múlva még egyet, ez vagyok én. Én kettejüket ismerem régebbről, egyikükkel egy általánosba jártunk, ő a koszorúslányom lesz. Viszont csak őt hívtam meg és azt, akit régebbről ismerek, a másik kettővel is jóban vagyok, de őket csak a szertartásra hívtam meg.

A koszorúslányom szerint ez annyira nem volt fair, hisz az egyiküknél pl. vendégeskedtem tavaly 3 napot, illetve a lánybúcsúmba is adtak bele, ott is voltak. A lagzi 120 fős lesz, 170-en jönnek csak az esküvőre. Két hét múlva lesz, utólag még szóljak nekik, hogy csak jöjjenek el? Elférnének, mert lett, aki lemondta.

2014. jún. 16. 09:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Valójában nem a menyasszony vagyok, hanem az, akit nem hívtak meg. :( És amikor odaadta a meghívót le sem esett, csak itthon, amikor a párommal néztük, hogy akkor hol is lesz a lagzi... Először úgy voltam vele, hogy biztos kicsi esküvő lesz, csak a koszorúslány lesz ott a brancsból, így nem okozott problémát.

Aztán persze ahogy találkozgattunk, kiderültek számomra a részletek, a létszámok, majd pár hete mikor mondtam egyik barátnőmnek, hogy akkor esküvő előtt találkozzunk már mi 3-an (meg a párjaink), fagyizzunk egyet, beszélgessünk, akkor mondta nagy csodálkozva, hogy ő a lagziba is meg lett hívva, nem ér rá előtte, mert fodrásznál lesz, nem tud hamarabb elindulni.

Azzal a lendülettel én ki is húztam a menyasszonyt és a párját a mi vendéglistánkról. Majd ma felhívott a menyasszony, hogy mehetünk mi is a lagziba. Én meg közöltem vele, hogy ne haragudjon, de nem úgy készültünk, hogy ott maradunk (másik város), így oda nem tudunk menni. Egyébként tényleg terveztünk estére programot, ami lemondható lett volna, de annyira rosszul esett ez az egész, hogy már nem is akartam elmenni.

Azért írtam le nektek ilyen részletesen a kapcsolathálót, mert nekem is csak most esett le, hogy nem ebben a társaságban vannak a legjobb barátnői, mi csak haverok vagyunk, ezért nem lettünk meghívva a párommal meg a másik barátnőmék se. Ugyanakkor, amikor 3 napot nálunk volt, akkor ő azért lett meghívva, mert a többieket is elhívtam, és nekem természetes volt, hogy akkor mindenki jön. Kicsit fölé lőttem a kapcsolatunkat, teljesen meg voltam róla győződve, hogy meghív, azt hittem, hogy vagyunk ennyire jóban.

Azért írtam ki a menyasszony szemszögéből a kérdést, mert érdekeltek a reakciók... Érdekelt, hogy ti is rávágjátok-e egyből, hogy ez így nem volt egészen korrekt, vagy vívódtok rajta. De úgy tűnik, hogy elég egyértelmű a dolog, ennek a nőnek közelről sem olyan fontos a barátságunk, mint amilyen fontosnak én tituláltam.

2014. jún. 16. 13:53
 22/25 anonim ***** válasza:
63%
A mi baratikorunk az eskuvonkon (2012) a barati korunk 24 fo volt. Kivetel nelkul mindenkit meghivtunk, meg akkor is, ha az egyik regi baratunk par honapja hozott be a tarsasagba egy uj embert.
2014. jún. 16. 14:21
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

19es vagyok

Kérdező,ha te vagy akit nem hívtak meg barátnő..nagyon jól teszed,ha el se mész. remélem tényleg nem hívod meg a saját esküvődre.majd észhez tér amikor látja h a többi bnő ott lesz csak ő nem. hadd érezze át a szitut.

2014. jún. 16. 15:49
 24/25 anonim ***** válasza:
54%

Gáz,hogy nem hívtak meg.:(

Nem baj,legalább kiderült,hogy mennyire jó "barátaid".

2014. jún. 16. 20:35
 25/25 anonim ***** válasza:
14%
Csak annyi, hogy egyáltalán nem gáz, ha valakit csak a szertartásokra hívsz meg. Hamarosan esküvőnk lesz és nálunk is sok olyan lesz (pl szomszédok, távolabbi ismerősök), akiket csak oda hívunk, lagziba nem. Ők ennek is nagyon örültek, hogy gondoltunk rájuk, és mi is voltunk már így a most már legjobb barátnőm esküvőjén. Ha ezen valaki megsértődik, az az ő baja.
2014. jún. 19. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!