Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is gáz, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, hogy nem hívtam meg őket?

Figyelt kérdés

Adott egy barát(nő)i kör, akik alapból 4-en voltak és a középiskolában verbuválódtak össze. Egyikük külföldre költözött, maradtak hárman. Bevettek még úgy 5-6 éve 1 lányt, ő az egyikük gyerekkori barátnője, majd kb. 4 év múlva még egyet, ez vagyok én. Én kettejüket ismerem régebbről, egyikükkel egy általánosba jártunk, ő a koszorúslányom lesz. Viszont csak őt hívtam meg és azt, akit régebbről ismerek, a másik kettővel is jóban vagyok, de őket csak a szertartásra hívtam meg.

A koszorúslányom szerint ez annyira nem volt fair, hisz az egyiküknél pl. vendégeskedtem tavaly 3 napot, illetve a lánybúcsúmba is adtak bele, ott is voltak. A lagzi 120 fős lesz, 170-en jönnek csak az esküvőre. Két hét múlva lesz, utólag még szóljak nekik, hogy csak jöjjenek el? Elférnének, mert lett, aki lemondta.

2014. jún. 16. 09:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Hát akkor?Miért nem akarod őket meghívni?
2014. jún. 16. 09:50
 2/25 A kérdező kommentje:
Mert már 3 hónapja megkapták a meghívót, és most, 2 héttel előtte gondolom nem úgy készültek sem pénzzel, sem ruhával, hogy a lagziba is jönnek. Mindkettőnek van párja. Az egyik jövőre házasodik és a koszorúslányom mondta, hogy ne várjam el, hogy majd ő meghív, ha én se hívtam meg.
2014. jún. 16. 09:53
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
2 héttel előtte, tudni fogja, hogy azért, mert valaki lemondta...ez gáz
2014. jún. 16. 10:00
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

"...gondolom nem úgy készültek sem pénzzel, sem ruhával"

Az igen!

2014. jún. 16. 10:05
 5/25 A kérdező kommentje:
>>"...gondolom nem úgy készültek sem pénzzel, sem ruhával" Az igen!<< - Magyarul hiába szólnék nekik, illedelmesen azt mondanák, hogy bocsi, de nem. Emiatt nem látom értelmét az utólagos meghívásnak. Egyébként rajtam, a testvéremen, a vőlegényen és egymáson kívül senkit sem ismernének. Akiket meghívtam, ismeri a családomat, voltak nálunk, a ballagásomon is anno, stb. Ezért is nem lettek meghívva. Ennyi erővel az összes volt szaktársamat meghívhattam volna a lagziba is.
2014. jún. 16. 10:10
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Igen, gáz. Beadtak a lánybúcsúba, vendégeskedtél náluk három napot. Egy baráti körbe tartoztok. Gondolom nem minden régi szaktársad adott be a lánybúcsúba, és nem voltál mindegyiknél napokat.
2014. jún. 16. 10:14
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Ez gáz...nem volt szép dolog. Ha már összejártok, meg vendégeskedsz náluk, stb, illő lett volna meghívni...
2014. jún. 16. 10:17
 8/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a lánybúcsút pl. csak most tudtam meg, mert a testvérem nem mondta, ugyanis ő szervezte. De tény, hogy azért a 3 napért semmit sem fizettem, nem is volt alkalmam visszahívni a házigazdát. Egyébként egy éve én is külföldön élek és nem tartottuk annyira velük a kapcsolatot, ezért sem hívtam meg őket. Van saját baráti társaságom, amibe csak a koszorúslány tartozik bele. Ez, amit írtam, egy külön társaság, aminek tény, hogy a része vagyok, de nem tekintettem olyan komolynak, hisz csak pár éve ismerem őket.
2014. jún. 16. 10:23
 9/25 anonim válasza:
91%

Íme egy válasz amit a kérdező hallani akar: Nem,szerintünk nem.... :)

A másik pedig nagyon is gáz,tizennégy éves fejjel is tudom,hogy ez oltári nagy bunkóság volt... -.-"

14/L

2014. jún. 16. 10:24
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, miféle barátság és baráti kör az, ahova úgy kell bepitizni magad? Amikor a másik a legjobban számítana rád - mikor máskor, ha nem az esküvőn? - , akkor te sz.rsz a fejére, holott te ott voltál az ő nagy napján. Jó, hogy nem az esküvőd előtt két nappal akarod őket meghívni, "jobb híján"?

A "legjobb" barátnőiden akarsz spórolni, aztán 5 év múlva jössz ide és azon nyavalyogsz, hogy egyedül vagy?

Szerinted ez mennyire gáz?

2014. jún. 16. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!