Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy nem hívtam meg őket?
Adott egy barát(nő)i kör, akik alapból 4-en voltak és a középiskolában verbuválódtak össze. Egyikük külföldre költözött, maradtak hárman. Bevettek még úgy 5-6 éve 1 lányt, ő az egyikük gyerekkori barátnője, majd kb. 4 év múlva még egyet, ez vagyok én. Én kettejüket ismerem régebbről, egyikükkel egy általánosba jártunk, ő a koszorúslányom lesz. Viszont csak őt hívtam meg és azt, akit régebbről ismerek, a másik kettővel is jóban vagyok, de őket csak a szertartásra hívtam meg.
A koszorúslányom szerint ez annyira nem volt fair, hisz az egyiküknél pl. vendégeskedtem tavaly 3 napot, illetve a lánybúcsúmba is adtak bele, ott is voltak. A lagzi 120 fős lesz, 170-en jönnek csak az esküvőre. Két hét múlva lesz, utólag még szóljak nekik, hogy csak jöjjenek el? Elférnének, mert lett, aki lemondta.
"...gondolom nem úgy készültek sem pénzzel, sem ruhával"
Az igen!
Íme egy válasz amit a kérdező hallani akar: Nem,szerintünk nem.... :)
A másik pedig nagyon is gáz,tizennégy éves fejjel is tudom,hogy ez oltári nagy bunkóság volt... -.-"
14/L
Nem tudom, miféle barátság és baráti kör az, ahova úgy kell bepitizni magad? Amikor a másik a legjobban számítana rád - mikor máskor, ha nem az esküvőn? - , akkor te sz.rsz a fejére, holott te ott voltál az ő nagy napján. Jó, hogy nem az esküvőd előtt két nappal akarod őket meghívni, "jobb híján"?
A "legjobb" barátnőiden akarsz spórolni, aztán 5 év múlva jössz ide és azon nyavalyogsz, hogy egyedül vagy?
Szerinted ez mennyire gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!