Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem illik fehérbe esküvőre menni?
Tegnap vettem meg a ruhámat a barátom unokatesójának az esküvőjére.Ma megmutattam a hugának és teljesen készen volt, hogy hogyan tudok ennyire pofátlan lenni, mert fehér ruhába csak a mennyaszony és max. az édesanyja lehet, vagy pedig, ha dress code a fehér.
Mondtam neki, hogy szerintem ez nem így van, mert 1. láttam már mást is fehérbe, 2. nem teljes fehér.
Még nem hallottam erről a "szabályról", de szerintetek is új ruhát kellene beszereznem?
Pedig ez már elég régi illemszabály, hogy esküvőre fehérben (a menyasszony színe), feketében (gyász), pirosban (menyecskeruha színe) nem megyünk, bár úgy látom, manapság már kezd kimenni a divatból. Szerintem már nem veszik ezt annyira komolyan.
Ha meg nem is teljesen fehér a ruhád, akkor pláne nyugodtan felveheted.
Mivel a kék rész átlátszó, egy kissé rövidnek tűnik a ruha, de csak egy színvak akadna ki azon, hogy ez fehér. Hát ez kék! Ha keresném, mert nem tudnám hova tettem, biztos nem azt mondanám, hogy "drágám, hol az a fehér ruhám?" :D
Ezzel szerintem nincs gond. A hosszával nekem lenne, de én konzervatív vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!