Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salgótarján környékén dekoratőrt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe lesz az esküvőnk Salgótarjánba, és még mindig nem találtam, olyat keresek aki árba is megfelel de a munkája is szép. Sajnos akikkel eddig beszéltem nem hogy az de még a munkáival se voltam elégedett. Ismer valaki itt a környéken ?
V
2014. jún. 14. 00:15
1/1 anonim válasza:
Szalmási Edit Edith dekor próbáltad már?
Facebookon is elérhető, ott a munkáiból is tudsz nézni. Hátha tetszik és még van szabad időpontja szeptemberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!