Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt szántok az esküvői teremdekorációra? Fogadtok-e az elkészítéséhez dekoratőrt? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 20:40
1/8 anonim válasza:
Nekünk az esküvőszervező csinálta a dekorációt is. A szervezésért (a zene nem volt benne, mert ismerős jött ingyen, de minden más), a dekorációért (saját anyagaiból), a virágokért, és a gyümölcstálakért összesen fizettünk neki 70ezer forintot.
2/8 anonim válasza:
Szia! En 60000 ft-ot fizettem.Nagyon szep volt a dekoracio,semmit sem hozhattunk el.Gyümölcs tal nem volt benne.At is lettünk verve a vendeglös altal,szepen lehuzott.Azert fogadtunk ,mert nekünk nem lett volna ra idönk
3/8 anonim válasza:
Mi saját magunknak készítettük el krepp papírból bordó fehér meg az asztaldísz kerti saját virágok voltak valami habszívacsba beletűzgélve!És csodás volt és egyedi!Mikor lesz a nagy nap?
4/8 anonim válasza:
Mi azért biztuk a díszítést dekoratörre, mert el akartuk kerülni a krepp papírokat és a celux-szal falra, oszlopra ragasztott kornyadozó kertivirágokat. 12 db kis élővirág dísz az asztalra, 50 db székszoknya, mécsesek, gyertyák, díszkavicsok, hátunk mögötti fal selyemmel díszítve, sőt még a mellékhelyiség ajtaja elé is került egy selyem, bojttal, hogy ne virítson a képeket a wc felirat -nyolvan ezer forint körül
5/8 anonim válasza:
az utolsó nem írta mennyibe került.
Atttól is függ az ár mekkora az étterem. Nálunk kicsi volt virágos csinálta és 40e volt.
Azért nem mi, mert nem szerettem volna ,ha valakinek az esküvő napján azzal kell foglalkoznia a leendő vendégek közül, hogy felrajka, meg nem lett volna idő megcsinálni se. + utólag sokkal jobb volt mint a "házi" készítésű
6/8 anonim válasza:
Mi 60-an leszünk, és pont ma beszéltem a virágos-dekoratőrrel, mindent megrendeltem és kiválasztottam. Mindennel együtt, tehát az összes virág és a teremdíszítés 200ezer forint. De csodálatos lesz, megéri!
7/8 Takácsné Tünde válasza:
A 60 ezres esküvőszervező nevét megtudnád mondani, esetleg elérhetőséget? Amiket néztünk sokkal drágábbak. Köszi.
8/8 Takácsné Tünde válasza:
Bocsi, a 70 ezresé is kéne, köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!