Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nevet választanátok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Az a különös eset állt elő, hogy a páromnak ugyanaz a vezetékneve, mint az enyém: Kovács Anita és Kovács Péter. Hogy vennétek fel a házassági neveteket? :)2014. jún. 12. 08:47
11/15 anonim válasza:
én felvettem a férjem nevét, mert fel szerettem volna venni, de ebben az esetben maradnék a saját nevemen, mert bár én akartam felvenni a férjem nevét, Kovács Péterné nem szeretnék lenni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem is ez a fő problémám, hogy alapjából úgy szerettem volna, ha kitűnik a nevemből, hogy férjnél vagyok. De úgy, hogy Kovács Péterné nem tetszik igazán. Nekem úgy tetszenek a nevek leginkább, hogy X-né XY, vagy kötőjelesen X-Y Y. De ezek a változatok jelen esetben eléggé viccesek lennének. Így lehet marad a Kovács Anita. :)
2014. jún. 12. 17:22
14/15 anonim válasza:
Ebben a helyzetben én is maradtam volna a saját nevemen. Olyan mintha a férjed nevét viselnéd és nem kell iratokat cserélni.
Azért én örülök hogy felvehettem kötőjellel.
15/15 anonim válasza:
Ez jó, csak most láttam ezt a kérdést. :) Amúgy nem tudom... Nekem a Kovács Péterné alak nem igazán tetszik, de ebben a konkrét helyzetben elgondolkoznék rajta erősen. Valamilyen formában szeretném felvenni a férjem nevét mindenképpen, de a Kovács-Kovács meg a Kovácsné Kovács alakok irtó hülyén hangzanak. Más variáció meg ebben az esetben nincs is gyakorlatilag. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy akkor a keresztnevemet cserélném le az övére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!