Ti melyiket választanátok ebben az esetben? (ajándék)
1,5 millió forint értékben választhatnátok egy saját kocsit, vagy kapnátok fél évig egy vadi új 2014-es full extrás C osztályos Mercedest, és ingyen van a szervize is fél évig, de az a hátulütő, hogy fél év után vissza kéne adni, mert csak bérelve lenne hosszú távra erre az időszakra.
Viszont 1.5 millióért csak eléggé leharcolt használt kocsik vannak.
Szerintetek? nagyon a merci felé húz a szívem.
1.5 milláért már igen jó autók vannak. Én inkább az autót választanám, mint a bérelt mercit.
Ennyiért már van jó e46-os BMW, az azért még ma is jó gép.
1,5 millióból már tök jó szekereket lehet venni, amik már túl vannak az értékvesztésen, bár nyilván nem új mercit, de pl ilyen méretben mazda 6, esetleg H astra már van szép darab
De én inkább kérnék egy 1,5 milliós autót ami az enyém lesz, és később akár pénzé is tehetem ha eladom, mint fél évre egy kölcsönjárgányt...
Béreld csak ki a Mercit félévre másfél millióért, hajtsd fel vele a legmenőbb csajokat, meg küld el az anyjába a sok csórót, meg stb.
Aztán majd ha letelik a félév és vissza kell adni a Mercit és ennyi volt másfél millió forint, marhajó lesz a bkv 30-40-50 éves tragacsain zötykölődni :)
Az meg gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg összetöröd, vagy ellopják a bérelt Mercit. Mert az ilyen dolgok mindig mással történnek, sohasem veletek. :)
Másfél millióból ha nem akar az ember mindenáron luxusautót, mondjuk BMW-t, vagy Mercit, akkor azért elég komoly autók állnak rendelkezésre. Nem csak leharcoltak. Merciből, BMW-ből valóban csak 10-en akárhány éves leharcoltat kapsz, de létezik még Opel, Toyota, Honda, SAAB, KIA, Mazda, Nissan, VOLVO is a világon. És ezeket legalább nem kell félév után visszaadni.. Ami egyébként nem egy hosszú idő, rohadt gyorsan eltelik. De ahogy gondolod, te életed, te pénzed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!